A Konyhafőnök VIP Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző megmutatja főzőtudását A Konyhafőnök VIP-ben, de a versenyhelyzet nem az erőssége. Nagyon bestresszelt a színész.

Szabó Győző sok más celebekkel együtt mutatja meg főzőtudását A Konyhafőnök VIP-ben. Többek között Czutor Zoli, Danics Dóra, Gáspár Bea és Sváby Andás is részt vesz a megmérettetésen, de ők csak pár név a 26 sztár közül, akik mind új oldalukról mutatkozhatnak be. Szabó Győző az első főzésre kedvenc ételével készült, de így is nagyon stresszelt az elkészítés során.

Szabó Győző bestresszelt A Konyhafőnökben Forrás: Freeman Film

Nagyon nehezen viselte a versenyhelyzetet a színész, még a keze is remegett, amikor a késsel dolgozott. Ezt persze Fördős Zé is észrevette, Szabó Győző neki is bevallotta férfiasan, hogy borzasztóan izgul. "Én nagyon bestresszeltem" - mondta Győző, akinek az idő is az ellenségévé vált, teljesen szétesett.

Isten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--Teljesült Cserpes Laura régi álma http://www.life.hu/sztarok/20170328-ez-volt-cserpes-laura-nagy-alma.htmlA híres magyar énekesnő egy régi álmát váltotta valóra, nemrég pedig elárulta azt is, hogy miért volt ez az élmény meghatározó a számára. TV + Sztárok--Eminem lánya, Hailie felnőtt nő lett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-eminem-lanya-felnott-no-lett.htmlNem igazán szerepel a nyilvánosság előtt Eminem kislánya, vagyis Hailie, aki már nem is olyan kicsi. Szép csendben felnőtt nő lett belőle! TV + Sztárok--Gregor Bernadett meglepő dolgot tesz, ha idegeshttp://www.life.hu/sztarok/20170328-gregor-bernadett-ezt-teszi-otthon-ha-ideges.htmlA Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban ezúttal Gregor Bernadett, Czutor Zoli és Emilió állják a sarat...TV + Sztárok--ÉNB Marci elvette Zámbó Krisztián exét!http://www.life.hu/sztarok/20170328-enb-marci-elvette-zambo-krisztian-exet.htmlSzép időszak volt ÉNB Marci, vagyis Kolozsváry Zsolt életében a sorozat, de nem bánja, hogy vége. Boldog, mióta nem szerepel, és már kedvesét is elvette, aki nem más, mint Zámbó Krisztián exe.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.