David Beckham filmforgalmazás arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló fotót posztolt David Beckham. Többször is meg kellett néznünk, szinte hihetetlen, hogy a világklasszis focista van a képen... 

Pedig ő az, semmi kétség: a jóképű David Beckham sárga fogakkal, sebhelyes arccal sokkolta követőit az Instán. Aggodalomra azonban semmi ok, a szexi labdarúgó nem marad így, ugyanis egy film kedvéért maszkírozták el. David egy nem túl kedves lovagot alakít majd az új, Artúr királyról szóló filmben.


A filmet Madonna exe, Guy Ritchie rendezi, a produkció idén májusban kerül a mozikba. Beckham pedig mindössze 13 mondatot mond majd benne – írja a Mirror.

Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--Szikora Róbert a csokipapírok megszállottja http://www.life.hu/sztarok/20170328-csokipapirokat-gyujt-szikora-robert.htmlA híres magyar énekes elárulta, hogy sok egyéb más mellett a csokipapírok megszállott gyűjtője. TV + SztárokSzabó Győző nagyon izgult A Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-szabo-gyozo-nagyon-izgult-a-konyhafonok-vip-ben.htmlSzabó Győző megmutatja főzőtudását A Konyhafőnök VIP-ben, de a versenyhelyzet nem az erőssége. Nagyon bestresszelt a színész. TV + SztárokOrigoElképesztő luxusautót villantott Győzike: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170328-meregdraga-kocsit-villantott-gyozike.htmlA közösségi oldalán mutatta meg a hófehér sportkocsit Győzike. Rengetegen odavannak az új képekért. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIsten éltesse Lady Gagát: Ma lett 31 éves!http://www.life.hu/sztarok/20170328-lady-gaga-betoltotte-harmincegyedik-eletevet.htmlLady Gaga mindössze 23 éves volt, mikor beroppant a zenei világ nagyjai közé, most pedig már a 31-et is betöltötte... TV + Sztárok--Sandra Bullock készen áll a gyermekvállalásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170328-sandra-bullock-szivesen-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlA híres színésznőnek már van két örökbefogadott gyermeke, de az új híresztelések szerint Sandra Bullock már a szülésre is készen áll. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.