Nemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznő

Forrás: MTI -
Darvasi Ilona Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. 

Még mindig nem vált el egymástól Darvasi Ilona és Nemcsák Károly, pedig több mint egy éve bejelentették, hogy házasságuk zátonyra futott. Sajtóértesülések szerint Ilona azért költözött el, mert Nemcsák beleszeretett egy közvetlen munkatársába. A válóperük első tárgyalása tavaly decemberben lett volna, Darvasi Ilona azonban nem jelent meg a bíróságon – írja a Ripost. A lap úgy tudja, nincs már folyamatban a Nemcsák–Darvasi-per ügyszámával megegyező ügy a bíróságon. A színésznő nem kívánt bővebben nyilatkozni az ügyel kapcsolatban, de azt megerősítette, hivatalosan még mindig nem váltak el.

21 év házasság után különköltözött Nemcsák Károly és Darvasi Ilona Forrás: MTI

"A történtek ellenére is tisztelem a férjemet, és nem fogom bepiszkolni az együtt töltött húsz évet, ezért nem szeretnék nyilatkozni a kettőnk dolgáról"nyilatkozta korábban a színésznő. „Sok nő inkább marad egy méltatlan kapcsolatban, csak hogy ne legyen egyedül, de ezt nem szabad! Egyetlen nő sem köteles eltűrni egy méltatlan helyzetet" – tette hozzá.

Nemcsák Károly pedig akkoriban arról beszélt, hogyan élte meg ezt a helyzetet, mennyiben nehezítette meg az életét. "Nálam nem új keletű dolog, hogy védem a magánéletemet, korábban sem beszéltem róla. Nekem is kell egy bástya, ahova jó visszavonulni, kell valaki, akivel jó együtt lenni, de ezek a dolgok nem a közvéleményre tartoznak. Sajnos ez a figyelem nem a megoldás felé viszi egy kapcsolat meglazulását, hanem éppen még rosszabb irányba viszi. Velem ez történt. Azt gondolom, egy közszereplőnek is kell, hogy legyen olyan magánszférája, amely csak az övé. (...) A magánéleti problémákat pedig azokra kell bízni, akiknek a tényleges problémája, hogy megtalálhassák a megoldást. Ha ebben a túlzott figyelem zavarja őket, azzal csak ártanak nekik"nyilatkozta.

A színész akkor legújabb munkájáról is beszélt, Sipos szerepét alakította Az üvegcipő című előadásban. "Tíz év alatt egy társra rá lehet unni, aztán jön valaki, egy új impulzus, és bár tudjuk, hogy nem kellene belemenni az új kapcsolatba, mégis belemegyünk. Egyszóval a történet meglehetősen aktuális" – mondta Nemcsák.

Sebestyén Balázs: "Bátornak kell lenni!"http://www.life.hu/sztarok/20170330-sebestyen-balazs-nyerte-a-televizios-ujsagirok-dijatadojanak-legjobb-ferfi-musorvezeto-dijat.htmlSebestyén Balázs nyerte a Televíziós Újságírók Díjátadójának, Legjobb férfi műsorvezető díját, valamint a Gyertek át című műsora is díjazott lett. Balázs a sikerének titkáról mesélt, valamint választ kapunk a kérdésre, vajon ő váltja-e majd Istenes Bencét az X-Faktorban. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMielőtt elvette Dianát, sírt Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20170325-mielott-elvette-dianat-sirt-karoly-herceg.htmlKároly herceg önéletrajzi könyvben vallott arról, hogy csak kényszerből, apja nyomására vette el Diana hercegnőt. Most az is kiderült, hogy miként töltötte a házasságkötés előtti utolsó éjszakáját. TV + Sztárok--Sarka Katát a Facebookon támadjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170327-sarka-katat-a-facebookon-tamadjak-kovetoi.htmlBiztosan nem gondolta Sarka Kata, hogy posztja, amelyben arról ír, hogy kislánya megkívánta a gyümölcsszusit, kiveri a biztosítékot a követőinél. Pedig de. A celebanyukába csúnyán belekötöttek a kommentelők. TV + SztárokOrigoEndrei Judit:A fiatalok azt hiszi, hogy az idősebbek között nincs szexhttp://www.life.hu/sztarok/20170325-az-idoskori-szexrol-beszelt-endrei-judit.htmlA legendás tévés arról beszélt a BEST magazinnak, hogy szerinte káros, hogy tabutéma az idősebbek közötti szexuális kapcsolat. TV + Sztárok--Jövő hétvégén házasodhat Debreczeni Zita és Giannihttp://www.life.hu/sztarok/20170325-jovo-hetvegen-hazasodhat-debreczeni-zita-gianni.htmlSzűk családi körben, a jövő hétvégén mondja ki a boldogító igent egymásnak Debreczeni Zita és Gianni. A házasulandók a lapinformációt egyébként nem erősítették meg. TV + SztárokOrigoMaradj talpon! 25 milliót vittel el Héder Barnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170325-maradj-talpon-25-milliot-vittel-el-heder-barnatol.htmlA játékos egész addigi nyereménye kockáztatásával vitte el a 25 millió forintot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.