Fásy Ádám nekiment az RTL Klubnak - Versenyzőkön veszekednek

Forrás: Szabó Gábor - Origo -
Zenebutik Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám azt állítja, hogy az RTL egyik munkatársa az ő produkciójától, a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017-ből csábítja át a versenyzőket az X-Faktorba.

Fásy Ádám is tehetségkutatót hirdetett, amint a Zenebuktik csatornán sugároznak majd, az első elődöntő április 8-án lesz majd. Fásy azt állítja, hogy több versenyzőjét is megkereték az RTL Klubtól, hogy átcsalogassák az X-Faktorba.

"Megdöbbentem, amikor a versenyzőim tájékoztattak arról, hogy az RTL Klub egyik szerkesztője az X-Faktorba csábítja a Fásy Szupersztár Tehetségkutató 2017 jelentkezőit, de büszke is vagyok, hogy hazánk legnagyobb tévécsatornája elismeri a munkásságomat. A módszerüket inkorrektnek tartom, valahol mégis megtisztelő" - mondta Fásy Ádám a Blikknek. "A megkeresettek közül eddig senki nem jelezte neki, hogy átigazolna az X-Faktorba, Fásy ugyanis egy levélben kedvesen figyelmeztette az éritetteket, hogy szerződést írtak alá, és a kilépés 100.000 forintba kerülne."

Fásy Ádám az RTL Klubbal harcol Forrás: Szabó Gábor - Origo


Fásy megérti az RTL módszerét, mert ő maga is látja, hogy mennyire szűk már a piac. A rengeteg jelentkező közül csak nagyon kevés alkalmas arra, hogy versenybe engedjék őket.

Az RTL Klub azt állítja, hogy munkatársuk senkit sem kért arra, hogy megszegje a Fásyval kötött szerződését.
"Úgy tudjuk, éppen Fásy Ádám volt az, aki megtiltotta a versenyzőinek, hogy eljöjjenek az X-Faktor castingjára, pedig volt olyan énekes, aki előbb jelentkezett az X-Faktorba. Tudomásunk szerint a versenyzők mind két meghallgatáson részt tudnak venni, mert Fásy Ádám tehetségkutatója a nyáron győztest hirdet, az X-Faktor pedig ősszel kezdődik" - közölték a csatorna marketingkommunikációs osztályától. "Jelen pillanatban zajlik az X-Faktor 2017 castingja. Ennek keretében munkatársaink nem csak a Fásy Szupersztár versenyzőit keresték meg, hanem mindenkit, akiről azt gondolják, hogy érdemes lenne eljönnie egy X-Faktor meghallgatásra. Az X-Faktor stábja fontosnak tartja, hogy a jelentkezőknek lehetősége legyen színpadi rutint szerezni, akár úgy, hogy máshol is próbára teszik magukat."

Fásy Ádám azonban nem tartja korrektnek, hogy nem azokat keresik meg, akik nem jutottak tovább és akikkel nem kötött szerződést. Két konkurens csatorna között amúgy sem megengedett az átjárás - írja a Blikk.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.