Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnak

Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Stohl András Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a napokban jelentette be, hogy egy számára teljesen új területen próbálja ki magát, rádiózni fog. Sebestyén Balázs így üzent a helyére kerülő Bucinak.

"Buci maximalizmusát és profizmusát ismerve száz százalékkal veti majd bele magát a munkába. Nagyon kedveljük, szeretjük őt. Drukkolunk neki! Nem érezzük azt, hogy rivalizálni kellene. Félsz sincs bennünk" – mondta Balázs a Reggeli Show-ban. Azt is hozzátette, Stohl András tehetségét nem vitatja, de úgy gondolja, hogy most kemény fába vágta a fejszéjét a színész, hiszen eddig még nem próbálkozott a rádiózással, nincs tapasztalata – írja a Blikk.

Sebestyén Balázs üzent Stohl Andrásnak Fotó: Szabó Gábor/Origo, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Stohl a Class FM reggeli műsorát fogja vezetni. Új munkája miatt a Vígszínházat is otthagyta, hiszen a hajnali kelések miatt nem tudná vállalni az esti fellépéseket.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.