Cristiano Ronaldo szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak.

Hatalmas megtiszteltetés érte Cristiano Ronaldót, hiszen szobrot állítottak neki a róla elnevezett repülőtéren. Az elkészült alkotás azonban egy kicsit sem hasonlít rá a a közvélemény szerint, nem csoda, hogy egyből beindult a mémgyár. Az internetezőknek volt pár ötletük, hogy kiről mintázhatták a szobrot, ha egyszer nyilvánvalóan nem Ronaldóról.

Cristiano Ronaldo és a szobra Forrás: AFP

Az alkotó azonban nem sértődött meg a mémeken sőt, elárulta, mit üzent neki Ronaldo, amikor elkészítette a szobrot. Kiderült, hogy a focista nem is utálta az alkotást, mert nem kért rajta túl sok változtatást. Az előzetes fotók alapján csupán néhány ráncot szeretett volna eltüntetni. "Arra kért, hogy változtassak meg néhány ráncot, hogy az a bizonyos kifejezés legyen az arcán, amikor nevet. Azt mondta, hogy idősebbnek néz ki a szobor, ezért megkért, legyen egy kicsit simább az arca" – mondta Emanuel Santos, a szobrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.