távkapcsolat Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A herceg szinte bármit megtenne annak érdekében, hogy megőrizze a felhőtlen magánéletét. Még a távkapcsolatot is vállalta.

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Meghan Markle és Harry herceg felvállaltan egy párt alkotnak, és erre már II.Erzsébet is áldását adta.

Harry herceg továbbra is nagyon boldog Meghannal Forrás: Northfoto

Néhány hónap után a 35 éves színésznő még azt is elhatározta, hogy Harry kedvéért hivatást vált, mert szeretne jobban passzolni a királyi család elvárásaihoz.

Ám nem csak a szexi szépség hoz áldozatokat a szerelem oltárán, hanem a herceg is: nemrég távkapcsolatra váltottak, mert Meghan egy időre Kanadába kényszerült egy forgatás miatt, de Harry szemrebbenés nélküli imádattal várja haza a kedvesét - írja a Bors.

Meghan Markle a palotába költözik?

Harry elhatározta, hogy a királyi palotába költözteti a szerelmét. De vajon mit szól majd ehhez Erzsébet, és a család többi tagja? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.