Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!

Forrás: redlemon -
videó Nagy Duett titok Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. 

A Nagy Duett című műsor csupa izgalom, hiszen a kedvenc sztárjaink soha nem látott módon bújnak ki a bőrükből a játék és a nézők kedvéért.

A szombati élő show-ban láthattunk már bugyivillantást, és azt is megtudtuk, hogy ki az a fiatalember Liptai Claudia mellett, akinek Tilla üzent.

Kasza Tibiről érdekes titok derült ki a szombati esti műsorban Forrás: redlemon

De nemcsak a versenyzők és a műsorvezetők kerültek górcső alá, hanem a zsűri egyik tagja is, Kasza Tibi. Kiderült ugyanis a sztárról, hogy az egyik fellépővel, Simon Kornéllal szobatársak voltak az egyetemi kollégiumban.

A színész pedig nem rejtette véka alá, hogy Tibinek milyen furcsa szokásai voltak akkoriban. Az énekes nem volt felkészülve Kornél vallomására, de jót nevettek a napvilágra került történeteken.

Kasza Tibi a gyerekvállalásról mesélt

Kasza Tibi egy interjúban elárulta, hogy mit gondol a gyerekvállalásról, és mikor várható, hogy ő maga is édesapa legyen. Olvass tovább itt...
Cristiano Ronaldót csak a ráncok zavarták a szobránhttp://www.life.hu/sztarok/20170403-cristiano-ronaldot-szobran-csak-a-rancok-zavartak.htmlCristiano Ronaldónak szobrot állítottak Madeirán, ami a közvélemény szerint egy kicsit sem hasonlít rá. Kiderült, hogy a focistának mi is a véleménye a szoborról, ezt üzente ugyanis az alkotónak.TV + SztárokAFPSzerelmes fotót posztolt Cserpes Laurahttp://www.life.hu/sztarok/20170403-igy-turbekol-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlA szőke szépség meghitt fotót mutatott a közösségi oldalán: olvadoznak a követők.TV + Sztárok--Kirúgta a Budapesti Operettszínház Muri Enikőthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-muri-enikot-kirugtak-az-operettbol.htmlLapinformációk szerint az énekesnő azzal húzta ki a gyufát a főigazgatónál, Lőrinczy Györgynél, hogy a kérése ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFábián Juli és Györfi Pál búcsúzott elsőként A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170402-fabian-juli-gyorfi-pal-bucsuzott-a-nagy-duettbol.htmlTilla szerint az ország egy egyik legjobb énekesnőjét vesztette el a produkció, ráadásul a zsűri is imádta Győrfi Pál és Fábián Juli kettősét. TV + SztárokOrigoÍgy él Oroszlán Szonja Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170402-igy-el-oroszlan-szonja-amerikaban-philadelphiaban.htmlIdén nyáron lesz két éve, hogy Oroszlán Szonja úgy döntött, világgá megy. Meg sem állt Philadelphiáig, itt kezdett új életet 38 évesen. Azóta nem sokat hallani felőle. TV + Sztárok--Nyolcadikként lép színpadra Pápai Joci az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20170401-nyolcadikkent-lep-szinpadra-papai-joci-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlPápai Joci képviseli Magyarországot a 62. Euróvíziós Dalfesztivál második elődöntjében május 11-én Kijevben.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.