Szabó Dóra marad a Mokka műsorvezetője

Forrás: TV2 Sajtószoba -
TV2 Serfőző Krisztina Szabó Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban egykori sztárja továbbra is műsorvezetőként fog dolgozni a csatornánál. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a TV2 Mokka című reggeli műsora teljesen megújult: A hétköznaponként jelentkező adásokat nem a megszokott környezetben, és nem a megszokott csapattal láthatjuk, ugyanis Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa új kollégákat kapott. Február 27 óta Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra köszöntik a nézőket.

Így indult az új Mokka, de most ismét változik Forrás: TV2 Sajtószoba

Bizonyos híresztelések szerint azonban Szabó Dórát elhanyagolta a csatorna, mert nem voltak megelégedve a színésznő munkájával. A csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere cáfolta ezt az állítást:

"Megdöbbentő, hamis állításokkal vezeti félre - most már nem először – az egyik bulvárlap az olvasóit. Szabó Dóra műsorvezetővel a TV2 vezetése az első hetet látva nagyon elégedett volt, hosszú távon számítunk a munkájára" - mondta Fürst-Borsos Ádám.

Dórával ellentétben azonban Krisztina nem érezte jól magát a műsorvezetői pozícióban, ezért úgy döntött inkább nem folytatja tovább. Ettől függetlenül hatalmas kalandnak élte meg a Mokkát - írta meg az Origo.

Demcsák Zsuzsa a lánya szerint nem fürdik: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-demcsak-zsuzsa-nem-furdik-a-lanya-szerint.htmlDemcsák Zsuzsa is részt vett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, de lehet, ma már megbánta a szereplést? TV + SztárokOrigoGyőrfi Pál nyilatkozott A Nagy Duett után: ő volt az első kieső - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-gyorfi-pal-esett-ki-a-nagy-duettbol-nyilatkozott-a-kudarcrol.htmlGyőrfi Pált a mentőszolgálat szóvivőjeként nap mint nap láthatjuk, énekhangját azonban a vasárnapi Nagy Duettben hallhattuk először és utoljára. Ő lett ugyanis a kieső, a Life.hu-nak pedig elmondta, mit gondol a kudarcról. TV + Sztárok--Jennifer Lopez bemutatta édesanyjának szerelmét, Alex Rodriguezthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-jennifer-lopez-bemutatta-edesanyjanak-szerelmet.htmlJennifer Lopez mostanában csak úgy falja a férfiakat: legújabb románca viszont egyre komolyabbnak tűnik. Bemutatta édesanyjának is Alex Rodriguezt. TV + Sztárok--Aurelio szörnyű családi titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-aurelio-edesanyja-testi-szolgaltatasokat-nyujtott-ferfiaknak.htmlSzörnyű családi titkairól mesélt a Való Világ egykori győztese. Édesanyja elhagyta őket és csak később, édesapjától tudta meg, miért... TV + Sztárok--Harry hercegnek még a távkapcsolat sem problémahttp://www.life.hu/sztarok/20170403-harry-herceg-tavkapcsolatra-kenyszerult.htmlA herceg szinte bármit megtenne annak érdekében, hogy megőrizze a felhőtlen magánéletét. Még a távkapcsolatot is vállalta. TV + SztárokOrigoMichael Jackson fia az apja emlékére tetováltatott: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-magara-varratta-michael-jackson-legendas-kepet-a-fia.htmlPrince Jackson igazán tiszteletre méltó formáját választotta annak, hogy megemlékezzen 2009-ben elhunyt édesapjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.