Várkonyi Andrea Micsoda nők! Várkonyi Andreával állás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsodanők! Várkonyi Andreával című műsorban ismét lehullott a lepel néhány olyan titokról, amiről korábban még sosem hallhattunk. 

Várkonyi Andrea és a vendégei a karrierről, illetve az odavezető útról beszélgettek a legutóbbi adásban. Szóba került az is, hogy a híres édesanyák milyen szakmákat űztek, milyen foglalkozásokat próbáltak ki fiatal korukban nyári diákmunkaként.

Kiderült, hogy Mádai Vivien és Várkonyi Andrea elképesztően sok pozícióban próbálták ki magukat, és mind a ketten örömteli gondolatokkal emlékeznek vissza azokra a pillanatokra.

Viven elárulta, hogy volt vonaton jegyszedő, pakolt bicikliket egy kerékpárüzletben, szórólapozott, és turistákkal is foglalkozott.

Várkonyi Andreától pedig azt tudtuk meg, hogy imádott trafikosként és telefonközpontosként dolgozni.

Ezért szereit Károly herceg Kamilla hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20170404-ezert-szeretett-bele-karoly-herceg-kamillaba.htmlKamilla hercegnő sokáig csak a szerető lehetett, pedig ő és Károly kapcsolata még Diana előtt elkezdődött. Kiderült, hogy miért szeretett éppen belé a herceg, ahogy az is, hogy miért volt eleve halálra ítélve házasságuk Dianával. TV + Sztárok--VV Soma rálőtt Pumped Gabóra- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170404-vv-soma-ralott-pumped-gabora.htmlPumped Gabo új műsora, a Pumpedék minden epizódjában tartogat érdekes és meghökkentő részleteket. Ezúttal azonban igen sokkoló dolog történt: VV Soma rálőtt barátjára. TV + Sztárok--Muri Enikő jó pénzért utazik Ázsiába a TV2-velhttp://www.life.hu/sztarok/20170404-muri-eniko-milliokert-utazik-azsiaba-a-tv2-vel.htmlTegnap robbant a hír, hogy Muri Enikőt kirúgták a Budapesti Operettszínházból, mert a főigazgató akarata ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Úgy hírlik, azért döntött így, mert a kereskedelmi csatorna nagyon jó pénzt fizet. TV + Sztárok--Ilyen cuki volt Pumped Gabo kisgyerekként – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-ilyen-cuki-volt-pumped-gabo-kisgyerekkent.htmlPumped Gabo botrányos életét már mindenki ismerheti, azt azonban kevesen tudják, hogy milyen cuki volt kisgyerekként. Nézd meg a soha nem látott fotót Gabóról, amikor még aranyos és ártatlan volt. TV + Sztárok--Így szexizik a Balatonnál Tücsi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-szxi-fotot-posztolt-a-balatonrol-tucsi.htmlA csinos műsorvezető ezennel megnyitotta a strandszezont: egy szál bikiniben pózolt a szabadban. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa a lánya szerint nem fürdik - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-demcsak-zsuzsa-nem-furdik-a-lanya-szerint.htmlDemcsák Zsuzsa is részt vett a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, de lehet, hogy mára már megbánta a szereplést? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.