Micsoda nők! Várkonyi Andreával élő adás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című műsor mindig meglepetést hoz a nézőknek, ugyanis a sztárokat rendszeresen kendőzetlen őszinteségre kényszeríti. 

Szabó Péter motivációs tréner vendégeskedett Várkonyi Andrea műsorában, ahol szó esett többek között arról is, hogy az emberek nagy százaléka nem tud mit kezdeni a pozitív kritikával.

Éppen ezért Péter egy játékos tesztre invitálta a lányokat. Az volt a feladat, hogy mindenki egy-egy jó tulajdonságot említsen a másikkal kapcsolatban, de az a személy akiről éppen szó van, próbáljon meg semmit nem kommentálni a hallottakra.

Mindenki szépen teljesítette a tréner kérését, de

Mádai Viviennél eltörött a mécses,

szégyellte is magát, amiért élő adásban fakadt sírva.

"Olyan ciki, én soha nem szoktam sírni!" - vallotta be könnyek között a sztáranyuka.

Story-gála: Várkonyi Andrea brutális dekoltázst villantott

Mióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, a lehetőséget alaposan ki is használja: a Story-gála egyik látványossága lett Andi dekoltázsa...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.