Először beszélt szexuális orientációjáról Barry Manilow amerikai zenészlegenda

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Stephen Lovekin -
homoszexuális Barry Manilow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először beszélt a nyilvánosság előtt homoszexualitásáról Barry Manilow amerikai énekes-dalszerző, aki a világ legtöbb lemezt eladó zenészei közé tartozik.

A 73 éves zenészlegenda, akinek korongjai több mint 80 millió példányban keltek el, a People magazinnak és az Entertainment Tonightnak árulta el, hogy 40 éve fűzi szerelem férjéhez, Garry Kiefhez, de eddig ezt titkolta a nyilvánosság előtt. Főleg attól tartott, hogy a hír megrázná és csalódással töltené el rajongóit.

Barry Manilow bevallotta, hogy homoszexuális Forrás: AFP/2015 Getty Images/Stephen Lovekin

Az orosz zsidó bevándorlók gyermekeként New Yorkban született Manilow hosszú időn át élt együtt menedzserével, Kieffel, mielőtt 2014-ben csöndben összeházasodtak a kaliforniai Palm Springsben. Egy évvel később közeli barátja, Suzanne Somers színésznő egy televíziós műsorban felfedte, hogy összeházasodtak, de Manilow ezt azóta sem erősítette meg, és nem is fűzött hozzá kommentárt.


A People szerdai számában megjelent interjúban a Can't Smile Without You énekese örömének adott hangot, hogy a rajongók jól fogadták vallomását. "Örültek neki. Csodálatos volt a reakciójuk. Idegenek gratuláltak. Nagyon hálás vagyok ezért" – fogalmazott.

Manilow elmondta, hogy 1978-ban találkozott Kieffel, a Mandy és a Looks Like We Made It című nagy sikerű számai után. Kapcsolatukról sohasem beszélt nyilvánosan, mint mondta, környezetükben mindenki tudta, hogy egy csapatot alkotnak, ezért nem tartotta szükségesnek, hogy erről beszéljen. Egyébként sem szokott a magánéletéről beszélni – fűzte hozzá.

Manilow-nak a közeljövőben jelenik meg a This Is My Town: Songs of New York című lemeze, valamint egy limitált válogatás amerikai koncertjeiből.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.