Kelemen Anna szereti nézegetni a szép férfiakat

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
Kelemen Anna férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna odavan a gyönyörű férfiakért, elvarázsolja a tökéletességük és le sem tudja venni róluk a szemét. Szerinte kezd egy idős kéjenc asszony lenni.

Kelemen Anna - akiről nem tudni, hogy akar-e gyereket vagy sem - egy életmódcsatorna reggeli műsorában beszélgetett a szépség fontosságáról. A szőkeség szerint lényeges a külső, de ő az egyedi szépségeket szereti, azokat, akik valamiért különlegesek, na meg a gyönyörű férfiakat.

Annácska furcsa vonzalmat érez a szépséges férfiak iránt,

és azzal is beéri, ha csak nézegetheti őket.

Kelemen Anna imádja a gyönyörű férfiakat Forrás: Facebook/Kelemen Anna

Kezdek egy ilyen idősödő kéjenc asszony lenni.

Új életet kezdett Brad Pitt http://www.life.hu/sztarok/20170407-brad-pitt-megreformalta-az-eddigi-eletet.htmlBrad Pittről a napokban friss fotók láttak napvilágot, amelyeken borzalmasan fest, de aggodalomra semmi ok: már összeszedte magát, és új életet kezdett. Reméljük, hamar visszanyeri a régi formáját. TV + Sztárok--Hajdú Péter élőben tépte össze a róla szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hajdu-peter-osszetepte-a-rola-szolo-hireket.htmlIsmét újabb hír látott napvilágot: kiderült, hogy egy szexi barna nővel csalta meg Hajdú Sarka Katát. A műsorvezető tegnap egy bejegyzésben arról tájékoztatta követőit, hogy nem fog beleállni a sárdobálásba, ám a mai címlap kihozta a béketűrésből... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170407-alvo-kutyaival-posztolt-toth-vera.htmlElképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. TV + SztárokOrigoRékasi Károly cáfolja, hogy eljegyezte Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20170407-rekasi-karoly-cafolja-hogy-eljegyezte-pikali-gerdat.htmlA rajongók örülhettek Pikali Gerda és Rékasi Károly boldogságának, ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pár a sok nehézség után, amin együtt mentek keresztül, összeházasodik. Rékasi Károly azonban cáfolja, hogy eljegyezte volna szerelmét. TV + Sztárok--Sarka Kata és Kulcsár Edina kapcsolata egy titokzatos barna nő miatt ment tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20170407-sarka-kata-es-kulcsar-edina-titokzatos-barna-miatt-szakitott.htmlTegnap bombaként robbant a hír, miszerint Sarka Katát és Kulcsár Edinát is ugyanazzal a nővel csalta meg egykori párjuk. Állítólag ezt a tényt maga Kata és Edina kotyogta ki egy adás felvételén... TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko visszaköltözik Magyarországra?http://www.life.hu/sztarok/20170407-vujity-tvrtko-visszakoltozik-magyarorszagra.htmlVujity Tvrtko Amerikában próbált szerencsét, de lehet, hogy újra hazaköltözik. A tévésnek a közeljövőben ugyanis rengeteg munkája lesz Magyarországon, ezeket pedig nem lehet az USA-ból elintézni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.