Ez lesz Meghan Markle új neve az esküvő után

"Forrás: AFP/Andrew Cowie " -
esküvő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, milyen nevet fog viselni Meghan Markle, ha összeházasodik Harry herceggel. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata kezd egyre inkább elmélyülni. A 35 éves színésznő mindent megtesz azért, hogy beilleszkedjen a királyi családba, még a színészkedéssel is felhagyna, ha ezen múlna a pár boldogsága.

Kiderült, milyen titulust kap Meghan Markle az esküvő után Forrás: AFP/Andrew Cowie

Pedig túl vannak már néhány nehézségen, hiszen korábban Meghan komoly fenyegetések áldozata volt, amelyek összefüggésbe hozhatóak azzal, hogy a királyi család egyik tagjával alkot egy párt.

Most azonban kiderült, hogy milyen nevet fog viselni Markle, ha Harry oldalán kimondja a boldogító igent. Az valószínű, hogy a szexi sztár

nem kap hercegnői titulust,

ahogy Katalin sem kapott, hiszen egyikőjük sem tartozik születésétől fogva a királyi családhoz.

Ahogy Katalin is a férje titulusát megkapva Katalin cambridge-i hercegné lett, úgy vélhetőleg Meghan is leendő férjének titulását viselve sussexi hercegné lesz – írta meg az Elle.

Tolvai Reni nagyon szomorú- ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20170410-tolvai-reni-szomorkodik-a-kieses-miatt.htmlTolvai Reni és Danny Blue párosa fejezte be a második adás után A Nagy Duett című TV2-es produkciót. Az énekesnő nagyon elszomorodott... TV + SztárokOrigoBangó Margit könnyezve vezette műsorát a Sláger TV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-bango-margit-konnyezve-vezette-musorat.htmlBangó Margit új szerepben tűnik fel, méghozzá a Sláger TV-n. Műsorában kívánságokat teljesít, és az életéről is mesél. A felidézett emlékektől meg is hatódott a művésznő, könnyek között vezette a műsorát.TV + SztárokOrigoGregor Bernadett majdnem recepciós letthttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gregor-bernadett-majdnem-recepciosnak-allt.htmlMélypont volt Gregor Bernadett életében, mikor lejárt a szerződése a Pest Magyar Színházzal. Azt hitte, nem kell már sehová, ezért megfordult a fejében, hogy feladja a színészi pályát és recepciósnak áll. TV + Sztárok--Nagyon romantikus! Így kérték meg Antal Timi kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170410-igy-kertek-meg-antal-timi-kezet.htmlAz X-Faktor harmadik szériájának második helyezettje, Antal Timi még nem sejtette, mi vár rá, amikor vasárnap délután a párjával, Gergővel beültek egy filmre. A fiatal énekesnő kedvese, aki egyébként Timi zenekarának vezetője, egy saját dalt írt a szerelmének, amit ő énekelt fel, emellett pedig egy videoklipet is forgatott, amiben közös barátaik is szerepeltek, majd végül egy feliraton tette fel a nagy kérdést.TV + Sztárok--Így napfürdőzik az álomszép Tápai Szabina: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170409-kucsera-tapai-szabina-csodaszep-fotot-posztolt.htmlJövő héten igencsak szutyok idő lesz, nem csoda, hogy Kucsera-Tápai Szabina is kihasználta a napsugarakat. TV + Sztárok--Istenes Bence és Csobot Adél kvaddal ugottak le a telekrehttp://www.life.hu/sztarok/20170409-istenes-bence-es-csobot-adel-uj-sportot-probaltak-ki.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence hamarosan elhagyja a családját egy kis időre. De előtte még leugrottak Adéllal a telekre egy kvaddal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.