Gyulán kezdett új életet Dombóvári Vanda, az RTL Klub egykori műsorvezetője

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dombóvári Vanda Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dombóvári Vanda három hónapja költözött vissza Budapestről Gyulára, a szülővárosába. Az egykori tévés visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, így új életet kezdett.

Vanda kisfiával, Gergővel élvezi a vidéki levegőt, azt mondja, varázslatos dolog, hogy újra ott élhet. Kevés az autó, nincs szmog, szinte semmitől sem kell féltenie gyermekét. Gergő is magabiztosabb a költözés óta. Az RTL egykori műsorvezetője egy új állás miatt dönött úgy, hogy elhagyja a fővárost.

Dombóvári Vanda Gyulán kezdett új életet Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Reggelente kényelmesen el tudom Gergőt vinni az oviba, esténként pedig mindig én altathatom saját meséim kíséretében. A Gyulai Várfürdő kommunikációs igazgatójaként képernyőn ugyan nem vagyok, mégis sok emberrel kerülök napi kapcsolatba. Élvezem az új munkám" - mesélte Dombóvári Vanda a Blikknek.

A Reggeli egykori háziasszonya 16 éven keresztül volt képernyőn, ezért természetes, hogy hiányzik neki a szakma. Az új lehetőséget azonban nem akarta elszalasztani, örök életében bánta volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.