Pintér Tibor Extrém Activity
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tiborról aranyos titkok derültek ki egy televíziós műsorban. Volt felesége tárta fel a színész régi történetét.

Janza Kata és Pintér Tibor is vendégek voltak az Extrém Activity műsorában, ahol már számos sztár mutatta meg egy egy viccesebb oldalát, és valószínűleg a jövőben is hasonlóra számíthatunk.

Pintér Tibor titkát Janza Kata tálalta ki élő adásban Forrás: Tv2, Facebook/Janza Kata hivatalos oldala

Kata elárulta, hogy akkoriban még hatalmas szerelem dúlt kettejük között, éppen ezért nem szívesen mentek sehová egymás nélkül. Egyszer azonban Katának egy eseményen kellett résztvennie az Operában, és jóval tovább tartott a program, mint eredetileg tervezte.

Tenya azonban már nem bírt magával, annyira aggódott a kedvese miatt, hogy egy szál pizsamában rohant a helyszínre, mindössze egy kabátot dobott magára, hogy megtudja, mi történik Katával.

Brad Pitt egész este Sienna Millerrel flörtölt egy vetítésenhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-brad-pitt-egesz-este-sienna-millerrel-flortolt.htmlBrad Pitt a válási botrány óta visszavonultan él, de úgy tűnik, végre kezd visszatérni önmagához. A színész ráadásul már csajozni is elkezdett, egy szépséges szőke színésznőnek kezdte csapni a szelet egy vacsorán. TV + Sztárok--Nagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra megküzdöttek egymásért- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-nagy-ervin-es-szerelme-eleinte-bunben-eltek.htmlTilla műsorában vallot őszintén kapcsolatáról Nagy Ervin és Borbély Alexandra. A kezdeti nehzéségek és fájdalmak után végre egymásnak és olthattalan szerelmüknek élhetnek. TV + Sztárok--Hajdú Péternek és Sarka Katának nagy vagyonon kell osztozniahttp://www.life.hu/sztarok/20170412-hajdu-peternek-sarka-katanak-nagy-vagyonon-kell-osztoznia.htmlEgy ideje nem nyilatkozik sem Hajdú Péter, sem Sarka Kata a magánéletükről, legalábbis a közös ügyeikről, pedig még előttük vannak a tárgyalások. A vagyonmegosztás például nem lesz egyszerű, ha nem tudnak megegyezni. Nagy összegen kell ugyanis osztozkodniuk. TV + Sztárok--Hódi Pamela beintett Berki Krisztiánnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-hodi-pamela-nem-egnedi-moszkvaba-berkit-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián nyári esküvőjükre készülnek, aminek elmaradhatatlan állomása a legénybúcsú is. A sztár Moszkvába vagy Vegasba menne, ám az orosz bulit a sztármami nem engedi leendő férjének. Az okot is elárulta... TV + SztárokOrigoSelena Gomez rendszeresen törli az Instagramothttp://www.life.hu/sztarok/20170412-ezert-torli-magat-selena-gomez-az-instagramrol.htmlSelena Gomez furcsa szokásáról vallott: hetente törli magát közösségi oldaláról, hogy így szűrje a trollokat...TV + SztárokAFPPetics Kristóf, az X-Faktorból kizárt énekes rossz körülmények között élhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-petics-kristof-az-x-faktorbol-kizart-enekes-rossz-korulmenyek-kozott-el.htmlPetics Kristófot viselkedése miatt zárták ki az X-Faktorból, azóta sem nyugodott le. Az énekes állítólag most nagyon rossz körülmények között él, rajongóinál húzza meg magát, és fizikai munkával keresi meg a betevőjét. Ezt állítja legalábbis korábbi menedzsere, MC Hawer. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.