5 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál Dianáról

bulimia Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana legendás hercegné, akit az egész világ imád és egy ikonnak tart. Halálát - aminek augusztusban lesz a 10. évfordulója - sokan a mai napig nem tudják feldolgozni, hiszen még mindig rajonganak a hercegnéért, akinek élete nyitott könyv volt mindenki előtt, de még így is sok minden rejtve maradt. Íme, 5 dolog, amit még nem tudhattál Dianáról.

Nővére randizott előbb Károly herceggel

Lady Sarah, Diana lánytestvére Forrás: AFP/Shaun Curry

Diana és Károly kapcsolatáról nagyon sok mindent tudhatunk, hiszen annak idején a sajtó figyelmének központjában volt a házasságuk, de talán egy meglepő tény elkerülte az emberek figyelmét, méghozzá az, hogy Károly herceg először nem Dianát választotta. A családból ugyanis Diana nővérével, Sarah-val randizott először, ő volt az, aki bemutatta őket egymásnak...

Diana nem volt jó tanuló

Diana hercegnő nem jeleskedett az iskolában Forrás: Getty Images

A hercegné 9 éves koráig magántanuló volt, csak azután került iskolába, de nem volt kiemelkedően jó tanuló. Bár nem volt túlságosan okos, nagy népszerűségnek örvendett az iskolában és az osztályában egyaránt, de ez nem volt elég a jó jegyekhez. A testnevelés volt az egyetlen tantárgy, ahol brillírozott: számos úszóversenyt nyert ugyanis, és nagyon szépen táncolt.

Balerina szeretett volna lenni

Diana nagyon szeretett volna táncolni Forrás: Northfoto

Diana - ahogy fentebb írtuk - nem jeleskedett az iskolában, a testnevelést kivéve. A mozgás és a tánc volt az egyetlen, amit mindig is imádott. A legnagyobb álma az volt, hogy profi balerina váljon belőle, de ez sosem teljesülhetett. A testalkata sem volt éppen olyan, amilyet egy balerinától elvárnak, és túl magasra is nőtt, ezért nem lehetett soha profi táncos.

Katalógusból választotta ki az eljegyzési gyűrűjét

Diana eljegyzési gyűrűjét kapta Katalin is Forrás: AFP/Ian West

Ma már Diana eljegyzési gyűrűje a legfelismerhetőbb ékszer az egész világon, de nem volt ez mindig így. Ő ugyanis elutasította azt a hagyományt, miszerint egyedi gyűrűt készítenek a hercegnének, és egy katalógusból választotta ki magának a legjobban tetszőt. A Gerrard csillogó zafírgyűrűjére esett a választása, ami azóta rendkívül híres, ráadásul Vilmos is ezzel jegyezte el Katalint.

Depresszióval és bulimiával küzdött

Diana hercegnő nem volt megelégedve a kinézetével Forrás: AFP, Northfoto

Azt mindenki tudja, hogy Diana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, nem csoda, ha a hercegné depresszióval küzdött. Azt azonban kevesen tudják, hogy Diana nem volt megelégedve a kinézetével sem. Egy nyilatkozatban utalt arra, hogy Károly megjegyzései miatt volt önbizalomhiánya, arról viszont nem beszélt, hogy emiatt bulimiával is küzdött.

Így él most az Első Emelet sztárja, Kikihttp://www.life.hu/sztarok/20170413-igy-el-most-az-elso-emelet-sztarja-kiki.htmlA családja nem támogatta zenei karrierjét, neki ennek ellenére sikerült az ország egyik legmeghatározóbb zenekarát létrehozni. 40 éve van a pályán az Első Emelet frontembere, de még esze ágában sincs visszavonulni. TV + Sztárok--Nótár Mary megtörte a csendethttp://www.life.hu/sztarok/20170413-notar-mary-tiszta-vizet-ont-a-poharba.htmlNótár Mary ügye egyre súlyosabb információkat hoz felszínre: menedzsere állítja, hogy Mary leszbikus, és sosem volt terhes. A sztár tagadja a vádakat, sőt állítja, minden, amit mondott, igaz, még poligráfos vizsgálat alá is vetette magát, amelynek eredményét kizárólag a Life.hu riporterével osztotta meg. Exkluzív interjú az énekesnővel. TV + SztárokOrigoSarka Kata bevallotta, hogy újra randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-sarka-kata-bevallotta-hogy-ujra-randzik.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik. TV + SztárokOrigoVolt párja bántalmazta a Született szobalányok sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-a-szuletett-szobalanyok-sztarjat-bantalmazta-volt-parja.htmlA TV2 nagy sikerű új sorozatának, a Született szobalányoknak szereplője őszintén mesélt arról, hogy fiatalkorában volt párja bántalmazta. TV + Sztárok--Várkonyi Andi elárulta: hiányzik neki a lánykérés!http://www.life.hu/sztarok/20170411-varkonyi-andi-elarulta-hogy.htmlAhogy mindig, Várkonyi Andi műsorában most is izgalmas részleteket tudhattunk meg a sztárvendégek életéről, ám ezúttal a műsorvezető is színt vallott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGörbe Nóra hitelcsapdába került, de már visszafizette a kölcsönthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-gorbe-nora-hitelcsapdaba-kerult.htmlSokáig nehéz helyzetben volt Görbe Nóra, méghozzá a devizahitel miatt. A színésznő küzdött a felvett kölcsönnel. A megjelent híresztelésekkel ellentétben viszont sikerült visszafizetnie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.