Beyoncét testőrök fogják őrizni szülése alatt

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter -
Beyonce szülés testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas öröm érte Beyoncét és Jay Z-t, ugyanis nemcsak egy, hanem egyszerre két babával fog bővülni a családjuk. A szülés során komoly óvintézkedésekre lesz szükség, testőrökkel lesz kitömve a kórház.

Beyoncénak sikerült addig titokban tartania a terhességét, amíg szerette volna Instagram-oldalán osztotta meg azt az örömhírt, miszerint bővülni fog a családjuk, ráadásul egyszerre két fővel. Az énekesnő ikreket vár, de azt csak találgatni lehet, hogy hányadik hónapban van. A Digital Music News szerint májusra várhatóak a babák de erről még hivatalos információ nem került ki, az viszont már kiszivárgott, milyen biztonsági intézkedésekkel készülnek a szülésre.

Beyoncé pocakjából meg lehet tippelni, körülbelül hányadik hónapban van Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Természetesen egy magánkórházban ad majd életet az énekesnő gyermekeinek, egy egész emelet lesz fenntartva a számára, hogy semmiképp ne hatolhassanak be illetéktelenek. Testőrök figyelnek majd a család biztonságára, mivel Beyoncé tart attól, hogy a rajongók ellepik a kórházat vagy annak környékét. A szülőszobában pedig csak az orvosok és Jay Z lesz jelen.

Hajdú Péter nem jelent meg a válóperénhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-hajdu-peter-nem-ment-el-a-valoperere.htmlMa tartották (volna) Sarka Kata és Hajdú Péter válóperét, ám Hajdú Péter nem jelent meg. Fél óráig várt rá Kata, de azután ő is távozott ügyvédjével TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy él most az Első Emelet sztárja, Kikihttp://www.life.hu/sztarok/20170413-igy-el-most-az-elso-emelet-sztarja-kiki.htmlA családja nem támogatta zenei karrierjét, neki ennek ellenére sikerült az ország egyik legmeghatározóbb zenekarát létrehozni. 40 éve van a pályán az Első Emelet frontembere, de még esze ágában sincs visszavonulni. TV + Sztárok--Nótár Mary megtörte a csendethttp://www.life.hu/sztarok/20170413-notar-mary-tiszta-vizet-ont-a-poharba.htmlNótár Mary ügye egyre súlyosabb információkat hoz felszínre: menedzsere állítja, hogy Mary leszbikus, és sosem volt terhes. A sztár tagadja a vádakat, sőt állítja, minden, amit mondott, igaz, még poligráfos vizsgálat alá is vetette magát, amelynek eredményét kizárólag a Life.hu riporterével osztotta meg. Exkluzív interjú az énekesnővel. TV + SztárokOrigoSarka Kata bevallotta, hogy újra randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-sarka-kata-bevallotta-hogy-ujra-randzik.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik. TV + SztárokOrigoPeller Anna és férje, Lukács Miklós vezetik az RTL Klub Reggelijéthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-peller-anna-es-ferje-lukacs-miklos-az-rtl-klub-reggeli-uj-musorvezetoi.htmlAz RTL Klub újraindítja egykor népszerű műsorát, a Reggelit. A műsor két műsorvezetőjével, Peller Annával és férjével, Lukács Miklóssal a vadonatúj stúdióban beszélgetett a Life.hu. TV + Sztárok--A Viszkis rabló szerepelni fog a TV2 Ázsia Express című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-viszkis-rablo-szerepelni-fog-a-tv2-azsia-express-cimu-musoraban.htmlTévészerepet kapott Ambrus Attila, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, a Viszkis rabló. A TV2 utazós realityjének, azaz az Ázsia Expressnek lesz az egyik szereplője. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.