Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy hírt osztott meg a közösségi oldalán a szépség. 

Bár Bódi Sylvi gyakran és szívesen oszt meg a közösségi oldalain fotókat magáról, a magánéletéről nem sokat lehet tudni az utóbbi időben. A nagy hírt azonban ő sem tudta magában tartani.

A szexi modell a minap elárulta, milyen férfi az esete: csak olyan ember mellett tudja elképzelni a magát, aki ugyanolyan életet él, mint ő.

"Röghöz kötött emberrel nem tudom elképzelni az életem, inkább az tud működni, ha valaki ugyanúgy él, ahogy én. Egy darabig mindenképpen lehet vándorolni, de egyszer majd én is biztosan letelepedek" - nyilatkozta.

5 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-5-meglepo-dolog-amit-eddig-nem-tudtal-dianarol.htmlDiana legendás hercegné, akit az egész világ imád és egy ikonnak tart. Halálát - aminek augusztusban lesz a 10. évfordulója - sokan a mai napig nem tudják feldolgozni, hiszen még mindig rajonganak a hercegnéért, akinek élete nyitott könyv volt mindenki előtt, de még így is sok minden rejtve maradt. Íme, 5 dolog, amit még nem tudhattál Dianáról. TV + SztárokAFPSztárok, akik túltolták a luxusthttp://www.life.hu/sztarok/20170412-tulzott-luxusban-elo-sztarok.htmlNem véletlenül szokták mondani, hogy a túlzott luxus könnyen magával ragadja az embert. Íme néhány sztár, akik láthatóan nem veszik már észre, hogy mennyi felesleges hülyeségre szórnak ki elképesztő összegeket. TV + Sztárok--Majka és Dundika fiai így pancsolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170414-majka-es-dundika-fiai-igy-pancsolnak-las-vegasban.htmlA család már egy ideje az Egyesült Államokban pihen, ahonnan most Hajni osztott meg egy fotót. TV + Sztárok--Rubint Réka Mexikóban táboroztathttp://www.life.hu/sztarok/20170414-rubint-reka-fitneszledi-mexikoban-taboroztat.htmlMexikóban utaztak táborozni Rubint Rékáék. Követőit most ott mozgatja meg, de a sport mellett a buli sem marad el. TV + SztárokOrigoBalettdresszben fotózkodott Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20170414-balettdresszben-fotozkodott-a-szexi-aleska.htmlA pornósztárból légtornásszá lett Aleska fotóját nem véletlenül imádják követői. TV + SztárokOrigoSzexuálisan bántalmazták Abigail Breslinthttp://www.life.hu/sztarok/20170414-szexualisan-bantalmaztak-abigail-breslint-az-uj-dirty-dancing-bebijet.htmlAbigail Breslin egy Instagram-posztban vallott arról, hogy szexuálisan bántalmazták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.