Tóth Gabi videoüzenetben tisztázta a szakításáról szóló híreket

Tóth Gabi Trap kapitány szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és szerelme, Molnár Tibi szakítottak. Az énekesnő most a Facebookon, egy videoüzenetben tisztázta a dolgokat.

"Egy rövidke videoüzenetben szeretnénk pontot tenni a dolgoknak a végére, illetve tisztázni egy-két dolgot. Az igaz, hogy a szerelem barátsággá alakult, de valójában már egy ideje munkakapcsolatban és baráti kapcsolatban, lelkitárs-viszonyban vagyunk, és ez nekünk így nagyon jó. Minden tök szuper, és írjuk az új dalokat" - jelentette be Gabi a közösségi oldalán. A mellette ülő Tibi is megerősítette ezt. Elmondta, hogy született egy közös gyerekük is, az újfajta Tóth Gabi-projekt, és ezt a jövőben is együtt fogják nevelgetni. A "gyerek" pedig semmit sem fog érezni a válásból, teljes értékű szülei lesznek mindketten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.