Havas Henrik szerint ezért szűnt meg a Heti hetes

Forrás: Facebook/Mokka -
Hernádi Judit Havas Henrik Heti Hetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megszűnt Heti hetesről fejtette ki véleményét Havas Henrik. Volt kollégái nem értenek egyet vele. 

"Végleg megszűnt a Heti hetes. Sajnálom. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a megszűnt Heti hetes csak a nevében volt Heti hetes. A valódi Heti hetes úgy nézett ki, hogy a jobb oldali szélső széken ült Farkasházy, mellette Havas, aztán sorban a többiek, Verebes, Jáksó, Hernádi Juci, Gálvölgyi meg szegény Bajor Imi. Van egy régi közhelyszerű mondás, miszerint nyerő csapaton ne változtass! Ónodi Gyuri, a producer azzal dicsekedett, hogy több mint százan fordultak meg a műsorban. Hát pont ez volt a baj! Nem vagyok benne biztos, de azt gyanítom, Gyuri élvezte, ha meghívhatott ismert művészeket, akik nyilván értékelték, hogy részt vesznek egy sikeres műsorban, aztán a végén a kezükbe számolnak le 250 ezer forintot (amiből aztán 80 ezer lett)" – tette közzé az üzenőfalán Havas Henrik.

Havas Henrik Forrás: Facebook/Mokka

A Bors megkérdezte az egykori hetek két tagját is, hogyan vélekednek Havas szavairól.

"Havas Henriknek nincs igaza. Azt gondolom, hogy mindennek haladnia kell a korral, semmi nem maradhat egy helyben. A régi gárda valóban nagyon jó volt, fontos pillanatban, jó összeállítású, jól reagáló csapat volt, de mindannyian változunk, és ezzel tisztában kell lenni. És én bízom is a változásban" – fejtette ki véleményét Hernádi Judit, a Heti hetes kezdőcsapatának egy másik tagja pedig így fogalmazott: "Csak sorolom a tényeket: akkoriban Verebes István több gázsiért átszerződött a TV2-höz, Havas Henrik átszerződött a TV2-höz, Bajor Imre meghalt, Hajós András átszerződött a TV2-höz, Hernádi Judit pedig abbahagyta az egészet. Akkor mit kellett volna csinálnia Ónodi Györgynek az alapcsapattal? Ez öt ember. Milyen része van ebben Ónodi Györgynek, aki azt a gázsit tudta fizetni nekik, amit az RTL Klub a műsorra szánt? Ő egyáltalán nem hibás semmiben".

Hernádi Judit Forrás: RTL Sajtóklub

Kiderült: ennyi volt a Heti hetes sztárjainak fizetése

A műsor 1999-ben indult, akkoriban még Verebes István, Farkasházy Tivadar, Bajor Imre, Csiszár Jenő, Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula és Heilig Gábor alkották a szereplők csapatát. Állítólag akkoriban igen magas összeget, egész pontosan 200 ezer forintot kerestek, ám ez az összeg először lecsökkent, később pedig meg is feleződött.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.