Melltartóban bulizott a Coachellán Vajna Timi

Coachella Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Coachella fesztiválon szexiskedett Vajna Tímea. 

A Kaliforniában rendezett Coachella fesztiválon mulat Vajna Tímea. A nagyszabású rendezvényen számos világsztár, többek között Lady Gaga és a Radiohead is fellép. Timi az Instagram-oldalára tette fel, milyen jót bulizik egy barátnőjével, ráadásul ezt nagyon szexi szerelésben teszi.

#coachella #farriswheel

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Új családtag Kiss Ramónáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-uj-csaladtag-kiss-ramonaeknal-egy-kutyus.htmlNyuszi helyett kutyával bővült Kiss Ramóna családja. A Barátok köztből távozó színésznő a kis fehét szőrgombóccal kíván boldog ünnepet. TV + Sztárok--Zimány Linda: "Parázom, hogy egyedül maradok"http://www.life.hu/sztarok/20170416-zimany-linda-fel-hogy-egyedul-marad.htmlA Nagy Duettről, karrierről, szerelemről, szakításról beszélt Zimány Linda. TV + SztárokOrigoHavas Henrik szerint ezért szünt meg a Heti heteshttp://www.life.hu/sztarok/20170416-havas-henrik-szerint-ezert-szunt-meg-heti-hetes.htmlA megszűnt Heti hetesről fejtette ki véleményét Havas Henrik. Volt kollágái nem értenek egyet vele. TV + Sztárok--Pataky Attila szerint a magyarok mind ufókhttp://www.life.hu/sztarok/20170415-pataky-attila-az-ufokrol-meselt-koncertjen.htmlPataky Attila Kanadában lépett fel, Edda számokkal szórakoztata a vancouveri magyarokat. Az előadás közben pár ufós történetet is megosztott a közönségével.TV + SztárokOrigoÓriási botrány: nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldóthttp://www.life.hu/sztarok/20170415-oriasi-botrany-nemi-eroszakkal-vadoljak-cristiano-ronaldot.htmlA gyanú szerint Ronaldo 2009-ben, Las Vegasban megerőszakolt egy amerikai lányt. Az eset után a nővel peren kívül egyezett meg a sztárfocista, 375 000 dollárt fizetett neki - írta a német Der Spiegel magazin. A lány a pénzért cserébe azt vállalta, hogy soha senkinek nem beszél az esetről. TV + Sztárok--5 meglepő dolog, amit eddig nem tudtál Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-5-meglepo-dolog-amit-eddig-nem-tudtal-dianarol.htmlDiana legendás hercegné, akit az egész világ imád és egy ikonnak tart. Halálát - aminek augusztusban lesz a 10. évfordulója - sokan a mai napig nem tudják feldolgozni, hiszen még mindig rajonganak a hercegnéért, akinek élete nyitott könyv volt mindenki előtt, de még így is sok minden rejtve maradt. Íme, 5 dolog, amit még nem tudhattál Dianáról. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.