A Nagy Duett Vincze Lilla kieső Apáti Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A balettművész Apáti Bence és duettpartnere, Vincze Lilla távoztak A Nagy Duett című műsorból. Bence a show után elmondta, egyáltalán nem örül, és az is biztos, hogy most visszamegy az Operába.

A Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett! - Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-kezet-kasza-tibi.htmlKasza Tibi és kedvese évek óta hatalmas szerelemben élnek. A Nagy Duett zsűritagja az élő adást választotta ahhoz, hogy megkérje Manker kezét. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Kasza Tibi hipochondiájáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170416-kasza-tibi-hipochondiajarol-vallott-a-nagy-duettben.htmlA Beatles Can't Buy Me Love című slágerét adta elő Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a vasárnapi A Nagy Duettben. Bár Szilárdon látszott a félelem a magasság miatt, produkciójuk értékéből ez nem vont le semmit, 26 pontot kaptak.TV + Sztárok--Barátnője popsijáról posztolt Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-baratnoje-eszter-popsijarol-posztolt-hajdu-peter.htmlHajdú Péter elutazott a húsvéti ünnepekre. Spanyolországban tölti ezt a pár napot új kedvesével, Eszterrel, aki az alábbi fotó szerint tényleg igazi bombázó. TV + Sztárok--Ennyit kereshet a Reggeliben Alföldi Róbert és Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170416-ennyit-kereshet-a-reggeliben-alfoldi-robert-es-stohl-andras-szineszek.htmlAhogy írtunk is róla, az RTL Klub újrainduló Reggeli című műsorát Peller Anna és férje, valamint Alföldi Róbert és Stohl András is vezeti majd. A Pénzcentrum utánajárt, nagyjából mekkora fizetésre számíthatnak. TV + Sztárok--Megható bejegyzéssel lepte meg magyar rajongóját az elhunyt Bud Spencerhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-meghato-husveti-jokivansaggal-lepte-meg-magyar-rajongojat-az-elhunyt-bud-spencer.htmlMicsoda meglepetés. Bud Spencer hivatalos Facebook-oldala szombaton magyar rajongója, Török Szabolcs fotómontázsával kívánt boldog ünnepeket és szép hétvégét a követőknek. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.