Így nézett ki Kiss Ramóna, amikor először adott interjút

búcsú Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna könnyek között búcsúzott a Barátok közt stábjától, gyomorgörccsel indult az utolsó forgatási napra. 17 éves volt, amikor bekerült a sorozatba.

Kiss Ramóna 2001-ben, többlépcsős válogató után került be a Barátok közt sorozatba. A veszprémi gimnazista lány élete ettől a pillanattól kezdve teljesen megváltozott. Első interjúját a Fókusznak adta. Ő maga is meglepődött azon, milyen volt akkor. Mi is!

Kasza Tibi megmagyarázta, hogy miért élő adásban kérte meg barátnője, Manker kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-kasza-tibi-elmondta-hogy-miert-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-manker-kezet.htmlA Nagy Duett tegnapi adásának legnagyobb pllanat minden bizonyal az volt, amikor Kasza Tibi a tévénézők szeme láttára kérte meg barátnője, Manker kezét. Tibi azóta már bejelentkezett a Facebookon, és elmondta, hogy miért választotta a lánykérésnek ezt a módját.TV + SztárokOrigoSoha többet nem beszél a barátnője Pumped Gabóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20170417-soha-tobbet-nem-beszel-a-baratnoje-pumped-gaboval-lebukott.htmlMindennek vége Pumpedéknál? Ági megtudta, pontosabban végignézte, ahogy Gabo VV Zsófival csókolózik. TV + Sztárok--Vincze Lilla: "A zenét senki nem veszi el"http://www.life.hu/sztarok/20170417-vincze-lilla-a-nagy-duett-kieso-interju.htmlApáti Bence és Vincze Lilla estek ki a Nagy Duett című műsorból. Az énekesnő az adás után elmondta, miért nem szomorkodik, valamint megtudhattuk azt is Lillától, hogy milyen jövőt tervez a balettművész Apáti Bencével.TV + SztárokOrigoApáti Bence: "Nem fogok sírni"http://www.life.hu/sztarok/20170417-apati-bence-a-nagy-duett-kieso-interju.htmlA balettművész Apáti Bence és duettpartnere, Vincze Lilla távoztak A Nagy Duett című műsorból. Bence a show után elmondta, egyáltalán nem örül, és az is biztos, hogy most visszamegy az Operába.TV + Sztárok--A Nagy Duett! - Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-kezet-kasza-tibi.htmlKasza Tibi és kedvese évek óta hatalmas szerelemben élnek. A Nagy Duett zsűritagja az élő adást választotta ahhoz, hogy megkérje Manker kezét. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Kasza Tibi hipochondiájáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170416-kasza-tibi-hipochondiajarol-vallott-a-nagy-duettben.htmlA Beatles Can't Buy Me Love című slágerét adta elő Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a vasárnapi A Nagy Duettben. Bár Szilárdon látszott a félelem a magasság miatt, produkciójuk értékéből ez nem vont le semmit, 26 pontot kaptak.TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.