Mazzi milliárdos üzletember volt, de a szegénységet választotta

Forrás: Youtube/Dylan Magaster -
szegény jótékonyság milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mazzi dollármilliárdos volt, de boldogságot nem hozott számára a pénz. Úgy döntött, feladja a luxuséletet és elajándékozza vagyonát. Ma már egy kis faluban él feleségével, és minden megkeresett centjének a felét jótékonyságra költi.

Fényűző életet élt Dubajban Mazzi, mindene megvolt, amire valaha egy ember vágyhatott. Pontosan azt csinálta, amit ott mindenki más: mindig több, több és még több pénzt szerzett. Webdesignnal és online marketinggel foglalkozott, amivel nagyon nagy vagyonra tett szert igen fiatalon. Luxusautókat vásárolt, és természetesen egy penthouse-ban lakott. Szabadidejét pedig a tengerparton töltötte, élvezte munkája gyümölcsét, ám mégsem volt boldog.

Mazzi milliárdos üzletemberként sem volt elégedett Forrás: Youtube/Dylan Magaster

Egy este sok ital elfogyasztása után balesetet okozott. Egy éjszakát a börtönben töltött, ami sorsfordító volt számára. Ott bezárva rájött, hogy ez nem igazán az az élet, amire ő vágyott. Hiába tud megvásárolni bármit, nem boldog. Ezért aztán fogta magát,

elajándékozta a vállalkozásait, és elkezdett utazgatni.

Jelenleg Ecuadorban, egy apró falucskában él, ott is különböző vállalkozásokat üzemeltet. Ezek bevételeinek felét jótékonyságra fordítja. Ezekből a rászoruló területeken már klinikákat és otthonokat is hoztak létre.

Mazzi ma már szegényen a legboldogabb Forrás: Youtube/Dylan Magaster

Mazzi élete gyökeresen megváltozott, ebben nagy szerepe volt egy gyönyörű nőnek is, akibe első látásra beleszeretett. Egy bárban találkoztak, Milena akkoriban nagyon beteg volt. Leukémiával kezelték, és mellrákkal is küzdött. Minden pénzt, ami a dubaji életéből maradt, a nő kezelésére költötte, és az új vállalkozásainak kialakítására. Ekkor döbbent rá igazán, milyen nagy szüksége van az embereknek a segítségre és az ingyenes egészségügyi ellátásra, amit meg is adott a rászorulóknak, ő pedig, habár pénze nincs, sokkal gazdagabb, mint amilyen egykor volt.

Mazzi és felesége, Milena évekkel ezelőtt Forrás: Youtube/Dylan Magaster

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.