Cserpes Laura így szurkol szerelmének, Gyurta Daninak

Forrás: Instagram/cserpeslaura -
Cserpes Laura Gyurta Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyurta Dani remek formáját hozza a debreceni országos bajnokságon, tegnap megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ami nem is csoda, hiszen nemcsak új edzővel dolgozik, de ismét szerelmes, kedvese pedig ott van vele, és a medence széléről drukkol neki.

Cserpes Laura az Instagram-oldalára tett fel képeket, amelyek Debrecenben készültek. A páros pedig még üzent is egymásnak az egyik fotó alatt:

Gyurta Dani és Cserpes Laura Forrás: Instagram/cserpeslaura

"Nagyon-nagyon büszke vagyok Rád @danielgyurta ❤️ #teamgyurta #csakelőre #soproud" – írta ki Laura, Dani pedig így válaszolt: "Köszönöm a rengeteg erőt amit kaptam Tőled ❤️❤️ @cserpeslaura"

#teamgyurta ✌ ️

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

Nem ez az első eset, hogy a sztárpáros közös fényképet posztol. Legutóbb közös nyaralásukba engedtek betekintést.

Gyurta Dani és Cserpes Laura romantikázott: kirándulni ment a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-gyurta-dani-es-cserpes-laura-romantikus-kirandulasa.htmlCserpes Laura sokáig volt egyedülálló, de novemberben kiderült, hogy szerelmes. Gyurta Danival jött össze, ám sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Szerencsére már megtört a jég: egyre több közös képet raknak fel. Legutóbb kiruccanásukról is megmutattak egy szerelmes fotót. TV + SztárokOrigoCserpes Laura és Gyurta Dani végre felvállalták egymást: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170111-cserpes-laura-es-gyurta-dani-kozos-fotot-posztolt.htmlNovember elején röppent fel a hír, miszerint Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak. A szerelmesek ugyan bevallották, hogy együtt vannak, de eddig bujkáltak a nyilvánosság előtt. Nemrég azonban megtört a jég: közös fotót posztoltak.TV + SztárokOrigoÍme, az első közös fotó Cserpes Lauráról és Gyurta Danirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-itt-az-elso-foto-gyurta-danirol-es-cserpes-laurarol.htmlCserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egy ideje már nyílt titok, ám a szerelmesek eddig csak szűkszavúan nyilatkoztak bimbózó románcukról. Ezúttal viszont megerősítették, hogy ők bizony egy párt alkotnak, és nagyon boldogok. TV + SztárokOrigoGyurta Dani elárulta, számára miért fontos a karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-gyurta-dani-a-karacsonyrol-vallott.htmlGyurta Dani nagyon sok időt tölt távol a családjától, ezért is értékes számára a karácsony ünnepe. Abban a három napban végig a szeretteivel lehet, ő tudja, hogy az együtt töltött idő mindennél fontosabb. TV + Sztárok--Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak? http://www.life.hu/sztarok/20161104-gyurta-dani-elcsabitotta-cserpes-laurat-a-par-meg-titkolozik-a-sajto-elott.htmlAz olimpiai bajnok úszó a hírek szerint szemet vetett a 28 éves énekesnőre, sőt már több randevú is történt a közelmúltban. TV + SztárokOrigoÍgy gratulált Kapás Boglárka Gyurta Daninak http://www.life.hu/sztarok/20160824-kapas-boglarka-is-gratulalt-gyurta-daninak.htmlMúlt csütörtökön beválasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói bizottságába Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.