Vastag Csaba autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, péntek délután egy kisebb balesetet szenvedett Vastag Csaba.

Akkor úgy szóltak a hírek, hogy a TV2 sztárja sokkot kapott, később azonban egy videóban nyugatatta meg a rajongóit, hogy nem történt nagyobb baj:

"Most olvastam, hogy éppen valami borzasztó balesetem volt, és ez meg az a bajom. Levitte a türkömet egy vezető kollega, tehát semmi gáz nincsen" - mondta Csaba, aki Ábrahám Edittel lelkesen készül A Nagy Duett vasárnap esi élő show-jára.

Sztárgyerekek, akik a szüleik pénzét költik: Brooklyn Beckhamtől Hiltonékighttp://www.life.hu/sztarok/20170421-sztargyerekek-akik-a-szuleik-penzet-koltik.htmlA sztárcsemeték élete egy olyan világ, amit el sem tudunk képzelni. Elképesztő luxus és fényűzés, ahol tényleg minden megvan, ami a szem-szájnak ingere. Míg mások ruhákat, vagy egyszerű játékokat kapnak, nekik méregdrága autókat és jachtokat ajándékoznak, felnőve pedig tovább szórják szüleik pénzét a legelképesztőbb dolgokra. Petra és Tamara Ecclestone kastélyokat vásárolnak, de Brooklyn Beckham is mestere a pénzköltésnek! Ők nem a valóságban élnek, számukra tényleg csak a csillagos ég a határ. TV + SztárokOrigoKözmunka helyett további pénzbírságot kapott Oszter Sándor http://www.life.hu/sztarok/20170421-enyhitettek-oszter-sandor-bunteteset.htmlKiderült hogyan módosították másodfokon Oszter Sándor büntetését a ittas vezetési ügy kapcsán. TV + Sztárok--Egy házas, meleg férfiba szerelmes Liza Minellihttp://www.life.hu/sztarok/20170421-lisa-minelli-egy-hazassagban-elo-meleg-ferfit-szeret.htmlÉvek óta szerelmes Lisa Minelli egy férfiba aki nem csak hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul még foglalt is. TV + Sztárok--Így cukiskodik Eva Mendes kislánya: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170421-eva-mendes-es-kislanya-kezen-fogva-setal.htmlElképesztő aranyos fotó látott napvilágot Eva Mendes és Ryan Gosling nagyobbik kislányáról, Esmeraldáról. TV + Sztárok--Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-liptai-claudia-nem-alszik-kisfia-marci-miatt.htmlClaudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel. TV + SztárokOrigoFolytatódik az X-Akták: újabb részeket rendelt belőle a Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-folytatodni-fog-az-x-aktak.htmlSok rajongó örülhet most, hiszen újabb évadot rendeltek be a legendássá vált sorozatból, vagyis az X-Aktákból! Még idén jöhetnek az új részek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.