Megmérgezték Schobert Norbi anyukája kutyáját

kutya Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát?"

"Az a kutya, Körmendi úr volt édesanyám és az egész család szeme fénye! Ezzel az emberi gonoszsággal nem tudok mit kezdeni. Szegény állat kínok között ment el, vért hányt, vért pisilt, miután megmérgezték! Az orvos szerint fagyálló mérget fecskendezhettek abba az ételbe, amit megevett. Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen! Tudjuk, kinek állhatott érdekében eltenni őt láb alól, de sajnos nincs bizonyítékunk, hogy az esetet a bíróság elé vigyük" - nyilatkozta a Blikknek Norbi, akit nagyon megrázott az eset.

Fotó: Nánási Pál

"Borzasztóan megviselt, én nagy állatbarát vagyok, egy tyúkot sem tudok levágni. Egy csomószor hívnak vadászni, de sosem megyek. Aggódom az édesanyámért most, nehogy összetörjön lelkileg! Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát? Arra nem gondolt, hogy azt a virslit adott esetben, amit a kutyának adott, akár egy kisgyerek is megehette volna véletlenül? Ilyenkor szégyellem magam azért, hogy ember vagyok. Számomra nincs különbség aközött, hogy egy állatot vagy egy embert öl meg valaki. Ez így is, úgy is gyilkosság!" – fejtegette Norbi, akinek van is tippje, ki bánthatta az állatot, de bizonyíték híján nem tud mit tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.