Voksán Virág felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág, akinek kebleitől már korábban is felrobbant az internet, újabb brutális fotót posztolt az Instagram-oldalára.

Voksán Virág sosem a visszafogottságáról volt híres. A bevállalós, szexi DJ imád szelfizni, alkotásait pedig rendre meg is osztja a követőivel. Íme a legfrissebb:

Virág nem titkolja, hogy imádja a bevállalós szituációkat, mint például az extrém szexet is. "Kinek ne lett volna ilyen. A párommal is kipróbáltuk már, például amikor a motorháztetőn csináltuk, nagyon kényelmes, és kifejezetten jó volt a szög"mesélte korábban Virág.

Így fest Majka, amikor másnaposan próbál eleget tenni szülői kötelességénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-majka-masnapos-egy-las-vegasi-buli-utan.htmlAhogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Majka, Dundika és a csemetéik egy ideje a tengeren túlon nyaralnak. A sztárpár rengeteg édes képet közzétesz a gyermekeiről, a TV2 műsorvezetője pedig arról is beszámolt, milyen, amikor éppen másnapos. TV + Sztárok--Kasza Tibi menyasszonya nem lesz ott A Nagy Duett mai adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-kasza-tibi-menyasszonya-nem-megy-a-a-nagy-duettbe.htmlKasza Tibinek és Mankernek gyakorlatilag a teljes magyar internetközösség gratulált már a lánykéréshez, és mindenki azt kérdezgeti tőlük, hogy mikor érkezik a baba. Úgy tűnik, mostanra kicsit belefáradtak a dologba. TV + Sztárok--Parkolópályán tartják Erdélyi Mónikát?http://www.life.hu/sztarok/20170423-erdelyi-monika-alig-van-kepernyon.htmlErdélyi Mónikát 2012-ben csábította el a TV2 az RTL Klubtól, azóta viszont kevesebbet láthatjuk a képernyőn, mint korábban. Most kiderült, mi ennek az oka. TV + Sztárok--Képtelen megöregedni Thalía Sodi, a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-keptelen-megoregedni-thalia-sodi-szappanopera-szereplo.htmlA Rosalinda egykori sztárja 46 éves édesanyaként is bombázó. TV + Sztárok--Így mulattak a sztárok a Coachella fesztiválon: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-igy-mulattak-a-sztarok-a-coachella-fesztivalon-fotogaleria.htmlA Coachella fesztiválon tényleg mindenki ott van, aki számít, vagy legalábbis bizonyos körökben számít. Idén sem volt ez másképpen. TV + SztárokOrigoSarka Katának sem fontos már a váláshttp://www.life.hu/sztarok/20170422-sarka-katanak-sem-fontos-mar-a-valas-hajdu-petertol.htmlTöbbször nekifutottak már a válópernek, mégis házasok még. A legutóbb például Hajdú Péter nem ment el a bíróságra. Most azt beszélik, Kata sem sürgeti a válást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.