Hajmásy Péter Weisz Fanni párkapcsolat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni a Lokálnak mesélt nagy titkáról: hónapokkal ezelőtt szakított szerelmével, Hajmásy Péterrel. A lány családja nem nézte jó szemmel a kapcsolatukat, és a média figyelme sem tett jót nekik. Ráadásul sokáig csak hetente találkoztak: míg Fanni a felkéréseknek tett eleget országszerte, addig párja Debrecenben kosarazott.

Fanni és Péter négy éve vannak együtt, de pár hónapja zátonyra futott a kapcsolatuk, ezért meghozták a fájdalmas döntést: megpróbálják külön.

"Nagyon szomorú voltam, emlékszem, sokat sírtam, mielőtt kimondtuk volna, hogy ennek vége van köztünk. Azért igyekeztünk a szakítás után tartani a kapcsolatot: sokat írtunk egymásnak, de találkozni nem tudtuk. Én akkor is éreztem, hogy nekem Peti az igazi szerelmem, de hatalmas volt köztünk a távolság, ezért akkor úgy láttuk jobbnak, ha külön folytatjuk az életünket" - meséli Fanni a lapnak.

Weisz Fanni és kedvese nem bírták egymás nélkül Forrás: Weisz Fanni

"Sokat veszekedtünk azokban a hetekben, mielőtt kimondtuk, hogy ennek legyen vége. A különválás azonban nem működött, mert bár nem jártunk csukott szemmel, semmi olyan nem tudott kialakulni az életünkben, ami eltántoríthatott volna minket attól, amiről most már mindketten tudjuk, hogy eleve elrendeltetett" - vette át a szót Péter.

Szilveszter után úgy határoztak, újra megpróbálják együtt, hisz egyikük sem érezte jól magát a másik nélkül. Összeköltöztek és kisbabát is szeretnének, boldogabbak, mint valaha.

"Peti sokat segített nekem abban, hogy elfogadjam magam. Miután újra összejöttünk, és a gyerekvállalást kezdtük tervezni, azt mondta nekem: nem érdekli, hogy siket vagy halló lesz-e a babánk, akkor is ő lesz a legszerencsésebb kicsi a világon, mert én vagyok az anyukája. Azóta szerencsére számos orvosi vizsgálat igazolta, hogy az én siketségemből nem következik az, hogy a gyerekünk is halláskárosult lesz" - mesélte a siket modell.

Goldie Hawn és Kurt Russell már az első randin szexeltek http://www.life.hu/sztarok/20170424-goldie-hawn-es-kurt-russell-az-elso-randin-szexelt.htmlHoppá! Sosem hallott titok került napvilágra Goldie Hawn és Kurt Russel magánéletével kapcsolatban. TV + Sztárok--Gesztesi Károly sírva beszélt az életéről és a lányáról, Pankárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-gesztesi-karoly-sirva-beszelt-az-eleterol-es-a-lanyarol.htmlGesztesi Károly nagyon nehéz időszakot él, amiről sírva nyilatkozott. Az egyetlen ember, aki tudja benne tartani a lelket, az Panka lánya. TV + SztárokOrigoHarry hercegnek brutális szakálla van: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170424-szakallas-foto-latott-napvilagot-harry-hercegrol.htmlOlyan kép látott napvilágot Harry hercegről, amitől mindenki szája tátva maradt. TV + Sztárok--Beyoncé nyuszis mezben várja az ikreket: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170424-terhes-pocakot-villantott-beyonce.htmlHihetetlenül aranyos képek kerültek fel a szexi sztár közösségi oldalára, aki már ha akarná sem tudná letagadni: ikrekkel terhes. TV + SztárokBeyoncé nyuszis mezben várja az ikreket: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170424-terhes-pocakot-villantott-beyonce.htmlHihetetlenül aranyos képek kerültek fel a szexi sztár közösségi oldalára, aki már ha akarná sem tudná letagadni: ikrekkel terhes. TV + SztárokExek az Édenben: Andika a fiatalabb pasikat szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20170424-exek-az-edenben-andika-a-fiatalabb-pasikat-szereti.htmlEgyéjszakás kalandokról és a férfiakról vallott az Exek az Édenben szereplője, Andika. Bevallotta, hogy ő bizony csak a fiatalabb pasikra gerjed. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.