A Nagy Duett: Hódi Pamela nem ért egyet a kritikákkal

Hódi Pamela A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este Hódi Pamela és Jolly este ki A Nagy Duettből. Berki Krisztián menyasszonyát megviselte, hogy távoznuk kellett, még percekkel a show vége után is vigasztalták. 

"Őszintén szólva engem is meglepett, hogy sírtam, de be kell vallanom, nehezen viselem a feszült helyzeteket. Szerettem ezt a műsort, bizonyítani akartam, de már a produkció után éreztem, hogy ez nem sikerült. Pedig rengeteg melót tettünk bele, nagyon sokat próbáltunk, mert ez a produkció különösen nehéz volt. Igaz, nem kellett sokat táncolni, de a koreográfiában minden egyes mozdulatnak pontos helye volt, így nagyon kellett koncentrálni" - mesélte a Blikknek Pamela, aki nem értett egyet a zsűri kritikájával sem feltétlenül.

"Nem érdekeltek ezek a beszólások, hiszen nekik ez a dolguk, ezért ülnek ott. Nem is dicsérhetik meg a produkciót, ha nem jó, de szerintem az angol kiejtés kritizálásában nem volt igazuk. Úgy énekeltem, úgy mondtam minden szót, ahogy azt kellett, ahogy az énektanár külön kérte tőlem. Ezerszer meghallgattam a dalt a héten, szerintem mindent úgy mondtam, ahogy kellett" – vélekedik Pamela.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.