60 éves lett Nemcsák Károly, vagyis a Szomszédok Vágási Ferije

Vágási Feri Szomszédok Nemcsák Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsák Károly egyik legismertebb szerepe a Szomszédok című sorozat Vágási Ferije, akit azóta sem tud senki elfelejteni. Beszólásai ma még több mosolyt csalnak az arcunkra, mint annak idején. Vágási Feri legfelkapottabb jeleneteivel köszöntjük Nemcsák Károlyt a születésnapján.

A ma 60 éves Nemcsák Károlyt a Szomszédok című sorozatból ismerhette meg az ország. Vágási Feriként még ma is mosolyt csal az arcunkra. Karaktere szerint nyomdánál dolgozott, de az informatika világába is belekóstolt, otthoni számítógépén gyakran végzett munkát, hogy plusz pénzhez jussanak. Ki felejthetné el, hogy legnagyobb álma közé tartozott a Microsoft '95 megvásárlása, és az, hogy beszállhasson az internetbe.

Boldog születésnapot Nemcsák Károly! Forrás: Origo

Vágási Feri és a Mikroszoft

Az informatika korához képest korán elkezdte érdekelni Vágási Ferit, aki sokat próbálkozott, hogy tényleg otthon legyen ebben a számára idegen világban. Akkor még senki sem sejthette, milyen sikere lesz Vágási Feri kísérletezésének, de az biztos, hogy máig az egyik legtöbbet idézett jelenet a sorozatból az, mikor Vágási Feri a Mikroszoft '95 után áhítozik.

Vágási Feri beszállt

"Karácsonyig összegyűjtök annyi pénzt, hogy beszállhatok az internetbe" - mondta Vágási Feri, miután bekötötték hozzájuk a telefont. Megnyílt előttük a világ, de ő az újítók közé tartozott és nem elégedett meg a távbeszélővel. Ezt a mondatát senki nem felejti el, és mindenki reméli, hogy azóta már sikerült beszállnia az internetbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.