Így készül Freddie, Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválra - Videó!

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Rátonyi Krisztina Freddie Eurovíziós Dalfesztivál Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci képviseli idén hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén, Kijevben, a szakkommentátor pedig a korábbi győztes, Freddie lesz. 

A Life.hu riportere az indulási előtti időszakban kérdezte Jocit, Freddie-t, valamint Rátonyi Krisztát, hogyan készítik magukat a nagy megmérettetésre.

Pápai nagyon izgatott, hiszen élete egyik legnagyobb álma teljesült azzal, hogy ő képviselheti Magyarországot a dalverseny döntőjében.

Freddie, az Eurovíziós Dalfesztivál korábbi győztese ezúttal nem versenyzőként, hanem szakkommentátorként vesz részt az eseményen. Feladatát nagyon komolyan veszi, és jó ideje gyakorol már annak érdekében, hogy minél jobban helyt tudjon állni.

Rátonyi Kriszta lesz Freddie párja, aki bevallotta, hogy nagyon izgul, és szinte minden idejét gyakorlással tölti. Szakkommentátor társával nagyon sok időt töltenek együtt, hogy minél összeszokottabban tudjanak együtt dolgozni, és a kémia is jól működhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.