Rebecca Sharrock a 27 éves nő, aki élete minden részletére emlékszik

Forrás: Twitter/Rebecca Sharrock -
Rebecca Sharrock memória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedülálló képessége van a 27 éves Rebecca Sharrocknak, ugyanis minden apró részletre emlékszik az életéből 12 napos kora óta. Ez viszont nem biztos, hogy áldás, hiszen minden kiskori trauma is élénken él benne!

Nem sokan vannak a Földön, akik olyan emlékezettel rendelkeznek, mint Rebecca Sharrock. A 27 éves nő nem felejtette el élete legapróbb részletét sem, minden emléket elő tud hívni, egészen 12 napos koráig. Hogy milyen ruhában volt, mit érzett, mire gondolt, milyen volt az aznapi időjárás: ezeket a kérdéseket évtizedekre visszamenően is meg tudja válaszolni Rebecca, míg a hétköznapi ember jó, ha az előző napról el tudja ezeket mondani.

Rebecca Sharrock élete minden részletére emlékszik Forrás: Twitter/Rebecca Sharrock

Egy különleges rendellenesség miatt emlékszik mindenre az életéből, méghozzá a HSAM miatt. Ez egy nagyon magas fokú memóriazavar, amely mindössze néhány embert érint a világon, köztük Rebeccát, aki el is mesélte egy szörnyű élményét az 1 éves születésnapjáról. "

Azon a napon a szüleim egy Minnie egér plüss játékot adtak nekem, aminek az arca teljesen megrémített, csak nem tudtam megmondani.

mesélte a Daily Mailnek

Gáspár Győző barátja váratlanul elhunythttp://www.life.hu/sztarok/20170425-gyozike-baratja-autobalesetben-hunyt-el.htmlMostanában nem kíméli a sors a Gáspár-családot. Sorra követik egymást a rossz hírek. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa 9 év után távozott a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-demcsak-zsuzsa-tavozott-a-tv2-tol.htmlDemcsák Zsuzsa az üzleti életben folytatja, valamint a családi vállalkozásban van rá szükség, ami egyre több idejét emésztette fel a műsorvezetőnek. Ezért döntött a távozás mellett. 9 év után búcsúzik a TV2-től. TV + SztárokOrigoTóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-toth-gabi-apro-rovidnadragban-pozolt.htmlTóth Gabi immár szingliként mutatta meg hosszú combjait rajongóinak, méghozzá egy falatnyi sortban! TV + Sztárok--Pumped Gabo összeomlott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-osszeomlott-video.htmlPumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett...TV + Sztárok--Józan Lászlót, a Barátok közt Tóbiását az utcán molesztálta egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170425-jozan-laszlot-az-utcan-molesztalta-egy-rajongoja.htmlJózan László az RTL Klub reggeli műsorában mesélt egy megdöbbentő élményéről. Egy este, a színházból hazafelé tartva egy rajongója molesztálta őt. Egyszer csak rámarkolt. TV + Sztárok--Pumped Gabo tanulni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-tanulni-szeretne-erettsegi-elott-all.htmlVéletlenül fedezte fel magának a média, ma reality forog vele. Pumped Gabo egy pillanat alatt ismert ember lett, amit persze ő egy kicsit sem bán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.