Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészek

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Demjén Ferenc pénz Balázs Fecó zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek.

A zenészek és általában a sztárok fizetése mindenkit érdekel, az emberek kíváncsiak arra, mennyiből tartják fenn magukat az ismert emberek. Konkrétumokat azonban eddig nem lehetett tudni a hazai sztárok keresetéről, de néhány zenész a nyugdíjáról szívesen nyilatkozott.

Demjén Ferenc az első helyen áll! Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Ripost azonban most kiderítette, hogy néhány haza sztár mennyi pénzt kap egy-egy fellépésért, és az összeg nem kevés! Nem szabad azonban azt elfelejteni, hogy ezt nem egyedül az énekes teszi zsebre, hiszen ebből a pénzből kell kifizetni a zenekar többi tagját és a csapatot is!

  1. Demjén Ferenc: 1,5 millió forint
  2. Balázs Fecó: 1,1 millió forint
  3. R-GO: 1 millió forint
  4. Rúzsa Magdi: 990 ezer forint
  5. Charlie: 980 ezer forint

Őket pedig Fenyő Miklós, a Bikini, a Beatrice és Radics Gigi követik.

Novák Angéláról pucér fotókat tesznek közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-novak-angelarol-pucer-kepeket-tesznek-kozze.htmlFájhat a feje Novák Angélának az ellopott mobiltelefonja miatt, ugyanis az azon tárolt meztelen fotóit valaki felrakta az internetre, pedig nem a nagy nyilvánosságnak készültek.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÚjra szerelmes Pokorny Liahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ujra-szerelmes-pokorny-lia-szineszno.htmlAz eastwicki boszorkányok premierje utáni partin jelent meg együtt párjával Pokorny Lia. TV + Sztárok--Exek az édenben: Egyre nehezebben bírja szex nélkül Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-egyre-nehezebben-birja-szex-nelkul-dia.htmlDia sérelmezi, hogy Norbi - akinek egyébként az exe és megérkezett a játékba - nem szexel vele. A lány Francinak és Tominak panaszolta el kielégítetlenségét. TV + SztárokOrigoAmber Heard a Tesla vezetőjével randizik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-amber-heard-elon-muskkal-randizgat.htmlJohnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője meztelen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-baratnoje-agi-meztelen-feneket-villantott.htmlÚgy tűnik, Pumped Gabo (ex)csaját annyira megviselte a szakítás, hogy még ajtónyitáskor sem kapja magára a fehérneműjét... TV + Sztárok--Így néz ki most Burt Reynolds: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-nyilvanosan-mutatkozott-burt-reynolds.htmlEgy nyilvános eseményen láthattuk a híres színészt. Így néz ki most a 81 éves Burt Reynolds: Fotó! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.