Johnny Depp a menedzserei miatt adósodott el

Forrás: Getty Images -
Johnny Depp adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp korábbi menedzsereit hibáztatta egy szerdai interjúban anyagi problémáiért, cáfolta a luxuséletmódjáról szóló vádat, ugyanakkor leszögezte, hogy arra költi a pénzét, amire akarja, "akár vattagolyókra is".

"Sok éven át nagyon-nagyon keményen dolgoztam és egy csomó emberben megbíztam, olyanokban is, akik cserbenhagytak" - nyilatkozta a sztár a The Wall Street Journalnak.

A BBC News felidézte, hogy Depp januárban perelte be a The Management Group vállalkozást, amely szerinte sokmillió dolláros kárt okozott neki hanyagságával és csalással. A menedzsercsoport erre szintén keresetet nyújtott be a bíróságra, amelyben azt állították, hogy Depp havi kétmillió dollárt felemésztő luxus életstílusa okozta a sztár anyagi gondjait. A színész nyomban visszautasította a túlköltekezés vádját és azzal a kérdéssel válaszolt, hogy vajon miért nem bontottak vele szerződést, ha ügyeit kezelhetetlennek gondolták?

Johnny Depp hatalmas adósságot halmozott fel Forrás: Getty Images

Az 53 éves Depp a Wall Street Journal-interjúban ugyanakkor kijelentette, hogy a saját pénzével azt tesz, amit akar: "Az én pénzem, ha egy napon 15 ezer vattagolyót akarok venni, az az én dolgom". Emellett arról is beszámolt, hogy korábbi menedzserei miatt több mint 40 millió dolláros (11,5 milliárd forintos) adósságot halmozott fel.

Joel és Rob Mandel vezette Los Angeles-i céget azzal is megvádolta, hogy elmulasztották időben rendezni az adóit és magas kamatozású kölcsönöket vettek fel a nevében. A menedzserek viszont felemlegették, hogy Depp például ötmillió dollárt (1,5 milliárd forintot) költött a néhai író, Hunter S. Thompson hamvainak ágyúval való szétszórására.

Az Oscar-jelölt színész hamarosan A Karib-tenger kalózai-filmsorozat ötödik epizódjában jelenik meg a filmvásznon Jack Sparrow kapitány szerepében. A kalandfilm világpremierjét a sanghaji Disney szórakoztatóközpontban rendezik meg május 11-én. Ez lesz az első hollywoodi premier, amelyet Kínában tartanak.

Exek az édenben - Zsuzsi és Norbi kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-zsuzsi-es-norbi-kibekulnek.htmlZsuzsi megérkezése alaposan felborította az Exek az édenben játékosainak életét. A lány a Diával párban lévő egykori barátját, Norbit szeretné visszaszerezni, amiből balhé is lett... TV + SztárokOrigoÍgy twerkel Ashley Graham: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170426-ashley-graham-szexi-twerkelos-videot-posztolt.htmlA híres super size modell egyik sem volt szégyellős, de most újból megmutatta, hogy mitől döglik a légy. TV + SztárokOrigoLola és Benji egymásra találtak? http://www.life.hu/sztarok/20170426-lola-es-benji-egyutt-duettezik.htmlA 19 éves Benji, és a majdnem 10 évvel idősebb énekesnő nyíltan felvállalták, ami köztük van. De mit szól ehhez Lola párja? TV + SztárokOrigoMolnár Anikó a kora ellenére sem akar kényszerből szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-molnar-aniko-szerint-sok-esetben-szukseges-lehet-az-abortusz.htmlA 41 éves híresség nem feltétlen vállalna be egy gyereket, ha most teherbe esne. Szigorú és jól átgondolt okok miatt. TV + SztárokOrigoTove Lo mellbimbókat villantott a Coachellán: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-tove-lo-egy-vilag-elott-mutatta-meg-a-mellbimboit.htmlElképesztő fotók láttak napvilágot Tove Lo fellépése után. A fiatal énekesnő egy mozdulattal kiszabadította a melleit, melyeket egy világ bámulhatott büntetlenül. TV + Sztárok--Pál Dénes szerelmi háromszögbe keveredett új klipjében - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-pal-denes-szerelmi-haromszogbe-keveredett-uj-klipjeben.htmlPál Dénes számára is idegen szituációba keveredett: egy szerelmi háromszögbe. Az énekes persze csupán csak az új klipje forgatásán került ebbe a helyzetbe, ami elég erotikusra sikerült. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.