Suzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinek

Forrás: Instagram -
szexi fotó Suzy Cortez focista Messi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt.

Suzy a 2015-ös Miss BumBum nyertese, aki a díj elnyerésével az év legszexibb fenekű nője lett. A brazil származású modell köztudottan nagy Messi rajongó, és ennek már rengetegszer hangot is adott a közösségi oldalán.

Így fejezte ki rajongását a fiatal modell Forrás: Instagram

Az argentin játékos a Real Madrid elleni meccs alkalmával berúgta élete 500. gólját, erről pedig a csinos modell is említést tett a közösségi oldalán, nem is akárhogy!

Elképesztő szexi fotókat posztolt: Messi-s mezben pózolt a kamera előtt, egy focilabdával a kezében, és egy 500-as felirattal a fenekén. Természetesen már 20 ezer kedvelés felett járnak a képek, de arról még semmit nem tudunk, hogy Messi mit szólt a nem mindennapi rajongáshoz.

Ilyen az ágyban Lionel Messi - Volt barátnője vallott

Xoana Gonzalez egy perui tévében beszélt arról, milyen is volt egy éjszaka az argentin labdarúgóval. Pár részlet igen meglepte a rajongókat. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.