Valóságshow-k és tehetségkutatók magyar sztárszerelmei

Star Academy ValóVilág powered by Big Brother Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valamiért még mindig nem hiszünk a valóságshow-k és a tehetségkutatók színfalai mögött szövődött szerelmekben, pedig több magyar sztárpár példája is azt mutatja, működhet a dolog. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik a mai napig kitartanak egymás mellett!

Korábban csokorba szedtük azokat a VV-s románcokat, melyek szakítással végződtek. Most, hogy Tóth Gabi és az X-Faktorban megismert párja, Molnár Tibi útjai is elváltak, kell a léleknek egy kis boldogság, így muszáj bemutatnunk azokat a "tévés" kapcsolatokat, amelyek kiállták az idő próbáját.

Farm Brigi és Farm Gergő

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, a múlt héten megszületett Farm Gergő és Farm Brigi kisbabája. A többgyerekes anyuka és a hippiéletmódot folytató srác, az RTL Klub Farm című valóságshow-jában jöttek össze 2016 áprilisában, és a mai napig egy párt alkotnak.

Farm Brigi és Farm Gergő a mai napig egy párt alkotnak Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A műsorból a lány hamarabb kiesett, Gergő pedig nem sokkal később egy másik, még játékban lévő versenytársával, Cintiával is ágyba bújt. (A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonították, hogy Gábor, és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot.)

Brigi azonban megbocsátott neki, és három, előző kapcsolatából született fia mellé 2017 áprilisában megszülte Gergő gyermekét.

VV Mici és VV Krisztián

A magyar kereskedelmi televíziózás talán sosem élt még olyan mélységeket, mint a 2016-os Való Világ Powered by Big Brother idején. Hónapokon át százezrek bámulták a tévén keresztül, ahogy Mici és Krisztián üzekednek a sufniban, alig takargatva magukat. Még egy cikket is írtunk, melyben bemutattunk 10 szexfogást, amit Mici és Krisztián tanítottak meg az országnak.

VV Mici és VV Krisztián kapcsolata a VV óta töretlen Forrás: Facebook/VV Mici Hivatalos Oldala

Sosem derült ki, és remélhetőleg már nem is fog, hogy vajon tényleg volt-e anális szex a villában, vagyis Mici feneke valóban a csúcsra juttatta-e Krisztiánt. A hírekbe azért bekerült, hogy az aktus nem ért véget kellemetlenségek nélkül, a lány feneke ugyanis megsérült. Nem lehet elégszer elmondani és leírni, hogy

a hátsó behatolást csakis megfelelő izgalmi állapotban, és gondos előkészítés után szabad megpróbálni!

Miciék kapcsolata egyébként a VV óta töretlen, február 12-én pedig a páros örök hűséget is esküdött egymásnak.

VV Dina és VV Lóri

Miciékével ellentétben VV Lóri és a villa ügyeletes hisztikirálynőjének kapcsolata nem volt hosszú, legalábbis a luxusbörtönben. A lányt hamar kiszavazták a nézők, nem sokkal később pedig Lóri önként feladva a játékot követte őt.

VV Dina és VV Lóri viharos szerelme a valóságshow óta tart Forrás: Facebook/VV8 LÓRI Hivatalos oldala

2016 októberében ugyan arról számoltunk be, hogy VV Lóri édesanyja nincs elragadtatva Dinától, szerelmük azonban azóta is tart, és cukibbnál cukibb fotókkal árasztják el Instagram-oldalaikat.

Pádár Alexa és Kelemen Laci (Star Academy)

A Való Világ Powered by Big Brotherrel párhuzamosan futó zenés, éneklős műsort ugyan alig követte figyelemmel valaki, arra viszont mindenki felkapta a fejét, amikor megtörtént a hazai zenei tehetségkutatók első szexe. Legalábbis, amit utána a szerkesztők leadtak az esti összefoglalóban, majd pedig felpakoltak a netre.

A Star Academy álompárja, Kelemen Laci és Pádár Alexa több álmatlan éjszakát is okoztak szobatársaiknak a hangoskodásukkal, és ugyan az Édes életben eljátszották a szakításukat, a mai napig egy párt alkotnak:

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni (Megasztár)

Itt egy kicsit visszaugrottunk az időben, Reniék szerelme ugyanis a 2010-es Megasztár óta tart. A sztárpár kapcsolatában mindig is sokan kételkedtek, ők pedig már rég nem magyarázkodnak, hanem időről időre rácáfolnak a pletykákra, amelyek szerint szakítottak.

Reni korábban a Life.hu-nak így nyilatkozott: "Ez az első komoly kapcsolatom, mivel az előzőek rövid távúak voltak, és érzelmekben sem voltak hasonlóak. A Megasztár alatt ismertük meg egymást, ami rengeteg elfoglaltsággal és feladattal járt, jó barátok lettünk, összehozott minket az, hogy egyikünk sem Magyarországon nőtt fel. Már az elején nagyon tetszettünk egymásnak, és ott volt a szikra, viszont kevés időnk volt megismerni egymást a verseny közben. Mikor a Megasztárnak vége lett, akkor jöttünk rá arra, hogy nagyon hiányzunk egymásnak. Addig nem is fogtuk fel, hogy szerelmesek vagyunk egymásba. Ma is öröm rágondolni, hogy ennyi éve együtt vagyunk"

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni szerelme a 2010-es Megasztár óta tart Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Varga Feri és Balássy Betty (Megasztár)

Feri 2005-ben jelentkezett a Megasztár 3-ba, ahol végül a második helyezést érte el. A vokalista Balássy Bettyt a műsor során ismerte meg, és két évvel később össze is házasodtak Rodoszon. 2014-ben számoltunk be róla, hogy világra jött a sztárpár második babája is.

Varga Feri első házasságából született, mára 18 éves nagyfia 2015 májusában döntött úgy, hogy az édesapjáékhoz költözik. A kis családnak ezért át kellett szerveznie az életét, erről itt számoltak be korábban.

Varga Feri a Megasztár 3-ban ismerte meg a vokalista Balássy Bettyt Forrás: balassybetty.hu

Pély Barna és Galambos Dorina (Megasztár)

Dorina és Barna az első Megasztár alatt ismerkedtek meg 2003-ban, de csak tíz évvel később, 2013-ban házasodtak össze. A műsorban Dorina mint versenyző, Barna pedig mint zsűritag vett részt. Az utóbbi években visszavonultak a nyilvánosság elől, nem teregetik ki magánéletüket a bulvárnak.

Pély Barna és Galambos Dorina 2013-ban házasodtak össze Fotó: Temesi Ádám
Ne a vonzerőd határozza meg az önbecsülésedet!http://www.life.hu/intim/20170426-pilat-gabor-ne-a-vonzerod-hatarozza-meg-az-onbecsulesedet.htmlMindannyiunkban ott van a megbecsülés iráni vágy. Az, hogy szükség legyen ránk és meghallgatásra találjunk. Lelke mélyén még az a magának való ember is megértésre és boldogságra vágyik, aki azt hangoztatja, hogy engem nem kell szeretni.Intim--Egyedül utazni az önismeret útjánhttp://www.life.hu/intim/20170423-ezert-jo-egyedul-utazni.htmlAki 2017-ben még mindig ott tart, hogy nem mer egymagában megnézni egy filmet egy plázában, mondván ciki egyedül moziba menni, az fényévekre van attól, hogy egymagában felüljön egy repülőre, napokat vagy heteket töltsön el a világ különböző tájain, és ezt még élvezze is. De ha már rákattintott erre a cikkre, megtette az első lépést. Intim--VV Aureliót egy külföldi, meleg pornóoldal sztárolja (18+)http://www.life.hu/intim/20170423-vv-aureliot-meleg-pornooldalon-tunt-fel.htmlBombaként robbant a hír, hogy VV Aurelio egy híres melegpornóoldalon szerepel. Az RTL sztárja a Való Világban többször is elkövetett meztelenkedésével és helikopterezésével vívta ki az elismerést. IntimOrigoSemmi sem takarja Miley Cyrus vaginájáthttp://www.life.hu/intim/20170423-miley-cyrus-anyaszult-meztlenul.htmlDöbbenetes fotósorozat látott napvilágot a 24 éves amerikai énekesnőről. Miley Cyrus anyaszült meztelenül pózol, de ízléses aktok helyett pornógyanús, néhol már-már undorító alkotások születtek róla. IntimOrigoNe küzdj az élettel!http://www.life.hu/intim/20170421-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-ne-kuzdj-az-elettel.htmlMindannyian átéltük már a pillanatot, amikor a nehézségek és az életkörülmények maguk alá gyűrtek. Zátonyra fut a házasságunk, átver egy barát, akiben megbíztunk, vagy elveszítjük az állásunkat. Ilyenkor a padlón fekve gyengének hisszük és érezzük magunkat. Intim--Élősködőt akarsz, vagy nagyvadat?http://www.life.hu/intim/20170419-pilat-gabor-eloskodot-akarsz-vagy-nagyvadat.htmlTeljesen mindegy, hogy értetlenül, vagy értetlenséget színlelve nézel a téged körülvevő világra, a jelek akkor is ott vannak, ha nem akarsz róluk még csak tudomást se venni. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.