Így néz ki most a Família Kft. Debbie-je, azaz Deborah Kim Javor

Forrás: Youtube -
Família Kft. Deborah Kim Javor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Família Kft. az egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozat volt, szereplőit a nézők a szívükbe zárták. Most megnézhetjük, hogyan fest az egyikük, akit már nagyon régóta nem láthattunk. Íme, a sorozat Debbie-je!

A Família Kft. hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendett annak idején, a pilotepizódokat 1991 októberében kezdte el sugározni a Magyar Televízió. A nézők rögtön megszerették a humoros sorozatot, ami az első szituációs komédia volt Magyarországon. 8 évig volt műsoron a Família Kft., egészen addig, amíg meg nem jelentek az újdonságnak számító kereskedelmi csatornák.

A Família Kft.-ből ismert Debbie Forrás: Youtube

Akkor a sorozatnak leáldozott, de a szereplőket örökre a szívünkbe zártuk. Sokakat még ma is láthatunk különböző műsorokban, de vannak, akik teljesen eltűntek a szemünk elől. Ilyen például az Ágoston második feleségét alakító, jelenleg Londonban élő Deborah Javor. A sorozatban ő volt Debbie, akivel Csonka András nemrég véletlenül futott össze. Szinte semmit nem változott.

/1505/Hogya2015531151444
Johnny Depp a menedzserei miatt adósodott elhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-johnny-depp-szerint-a-menedzserei-gazdalkodtak-rosszul-a-penzevel.htmlJohnny Depp korábbi menedzsereit hibáztatta egy szerdai interjúban anyagi problémáiért, cáfolta a luxuséletmódjáról szóló vádat, ugyanakkor leszögezte, hogy arra költi a pénzét, amire akarja, "akár vattagolyókra is".TV + Sztárok--Először beszélt férje haláláról Görbe Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170427-gorbe-nora-eloszor-beszelt-ferje-halalarol-dr-ormos-peter.htmlGörbe Nóra a Story magazinnak adott interjút élete eddigi legnagyobb tragédiájáról: a színésznő tavaly augusztusban vesztette el férjét, legyőzte a rák. 12 évig voltak házasok. TV + Sztárok--Exek az édenben - Zsuzsi és Norbi kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-zsuzsi-es-norbi-kibekulnek.htmlZsuzsi megérkezése alaposan felborította az Exek az édenben játékosainak életét. A lány a Diával párban lévő egykori barátját, Norbit szeretné visszaszerezni, amiből balhé is lett... TV + SztárokOrigoLola és Benji egymásra találtak? http://www.life.hu/sztarok/20170426-lola-es-benji-egyutt-duettezik.htmlA 19 éves Benji, és a majdnem 10 évvel idősebb énekesnő nyíltan felvállalták, ami köztük van. De mit szól ehhez Lola párja? TV + SztárokOrigoMolnár Anikó a kora ellenére sem akar kényszerből szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-molnar-aniko-szerint-sok-esetben-szukseges-lehet-az-abortusz.htmlA 41 éves híresség nem feltétlen vállalna be egy gyereket, ha most teherbe esne. Szigorú és jól átgondolt okok miatt. TV + SztárokOrigoTove Lo mellbimbókat villantott a Coachellán: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-tove-lo-egy-vilag-elott-mutatta-meg-a-mellbimboit.htmlElképesztő fotók láttak napvilágot Tove Lo fellépése után. A fiatal énekesnő egy mozdulattal kiszabadította a melleit, melyeket egy világ bámulhatott büntetlenül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.