Exek az édenben: Norbi romantikus története

Forrás: Viasat3 -
Exek Norbi Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exek az édenben kamerái előtt beszélt arról, hogyan jöttek össze a szülei. 

Nem mindennapi szerelmi történetet mesélt az Exek az édenben játékosa. Elmondta a többieknek, hogyan találkoztak egykor a szülei. Tényleg nem semmi.

Exek az édenben: Kiesett Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-kiesett-dia.htmlNorbi exének felbukkanásával már sejteni lehetett, hogy Dia nem sokáig marad a luxushotelben Balin. Addig-addig hisztizett, hogy a többiek hazaküldték. TV + SztárokOrigoExek az édenben - Zsuzsi és Norbi kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-zsuzsi-es-norbi-kibekulnek.htmlZsuzsi megérkezése alaposan felborította az Exek az édenben játékosainak életét. A lány a Diával párban lévő egykori barátját, Norbit szeretné visszaszerezni, amiből balhé is lett... TV + SztárokOrigoPumped Gabo barátnője meztelen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-baratnoje-agi-meztelen-feneket-villantott.htmlÚgy tűnik, Pumped Gabo (ex)csaját annyira megviselte a szakítás, hogy még ajtónyitáskor sem kapja magára a fehérneműjét... TV + Sztárok--Merész fehérneműben pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20170422-meresz-fehernemuben-pozol-cinthya-dictator-fotos-lany.htmlÁttetsző, kék csipke fehérneműben pózolt Cinthya Dictator. A lány fotója nem váltott ki osztatlan sikert a követőiből. TV + Sztárok--Így mulattak a sztárok a Coachella fesztiválon: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-igy-mulattak-a-sztarok-a-coachella-fesztivalon-fotogaleria.htmlA Coachella fesztiválon tényleg mindenki ott van, aki számít, vagy legalábbis bizonyos körökben számít. Idén sem volt ez másképpen. TV + SztárokOrigoÚjra szerelmes Pokorny Liahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ujra-szerelmes-pokorny-lia-szineszno.htmlAz eastwicki boszorkányok premierje utáni partin jelent meg együtt párjával Pokorny Lia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.