Malek Andrea a második férjétől is elvált

Forrás: www.malekandrea.hu -
válás Malek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malek Andrea színész-énekesnő a Ridikül című tévéműsorban mesélte el, hogy véget ért a második házassága. Vagyis hét év házasság után ismét egyedülálló anyuka lett.

Malek Andrea meglepő hírrel rukkolt elő, amikor a Ridikül című műsorban az apa-gyermek kapcsolatról beszélgetett Dióssy Klárival, ahová három férfi mellé érkezett meglepetésvendégként. A háromgyerekes édesanya, akinek első házasságából két nagy fia, a másodikból pedig egy kislánya született, az apaminta fontosságáról beszélt: "Mindig is nagyon fontos volt, nem volt kérdés, hogy a két fiúnak szüksége van az édesapjára mindennap, vagy amikor csak szeretnék egymást látni" - mondta Andi.

Malek Andrea Forrás: www.malekandrea.hu

Majd hirtelen elakadt, és kissé elszomorodva így folytatta: "Úgyhogy ez is... ö... A két fiú édesapjától elváltam, és most a kislányom édesapjától is elváltam. Elváltunk, és ez nem könnyíti meg a helyzetet. Kicsit olyan, mintha a Ne nevess korán! társasjátékot játszottuk volna, én pedig most megint visszakerülök a starthoz, és várom, hogy dobjak egy hatost, és kijöhessek megint a kis piros bábummal. De lehet, hogy egy másik színt kéne választani. Sőt azt hiszem, hogy ez a helyzet..."

"Az a jó, ha a gyerekek látják, hiába van krízis, a felnőtt ezt meg fogja oldani... Az elvált szülők gyerekei azt hiszik, hogy ők tehetnek erről az egészről, ezért ez az első, amit el kell mondani nekik mindenképpen, a szemükbe nézve, hogy nem ők tehetnek róla. Neki ugyanúgy megvan az anyukája, az apukája, aki ugyanúgy szereti őt, mint eddig, csak a konstelláció változott meg" - mondta Andi, aki nagy tapsot kapott a jelenlévőktől.

Malek Andrea 17 éve vált el először. Ausztriában nevelte fiait, ott szeretett bele kollégájába, Walter Lochmann osztrák karmester-zeneszerzőbe, aki a második férje lett. 2010-ben született tündéri kislányuk, Léna Sophie, akit Lencsinek becéznek - írja a Bors. A lap megkereste az énekesnőt, aki azt mondta, már fél éve túl van a váláson, és nem szeretne róla többet beszélni.

Jól van, dolgozik, hamarosan Amerikai turnéra indul a zongoristájával.

Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenythttp://www.life.hu/sztarok/20170428-gaspar-bea-nyerte-a-konyhafonok-vipet.htmlBeának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akik felhagytak a sztárélettel: Kapócs Zsókától Klausmann Viktorighttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-sztarok-akik-felhagytak-a-sztarelette.htmlA sztárok élete csupa csillogás – ezt gondolja legalábbis sok hétköznapi ember. Mégis vannak olyan közszereplők, akik maguk mögött hagyják a celebséget, és inkább visszavonulnak. Hétköznapi foglalkozást választanak, és a nyilvánosságtól elvonultan élnek. Így tett Kapócs Zsóka is, aki most lakberendezőként dolgozik, Klausmann Viktor pedig a strandján dolgozik. TV + Sztárok--Erotikus fotókat mutatott Exek Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-dia-szexi-es-erotikus-fotokat-mutatott.htmlUgyan már láthattuk meztelenkedni az Exek az Éden egykori sztárját, de ezúttal gyönyörű, erotikus képek kerültek napvilágra a fiatal lányról. TV + Sztárok--Magyar lányra féltékeny Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-lanyra-feltekeny-katie-holmes-jamie-foxx-miatt.htmlHatalmas élmény érte a születésnapján Sz. Veronikát. Az öröme azonban nem lehetett teljes, néhány fotóból balhé lett. TV + SztárokAFPSztárok, akiknek van élő hasonmásuk: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170428-igy-neznek-ki-a-szexi-hiressegek-hasonmasai.htmlEgyre inkább kezdünk hinni az elméletben, mely szerint mindenkinek létezik egy hasonmása valahol a világban. Ezek a sztárok már megtalálták a párjukat. TV + SztárokA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-a-tavaszi-szezonban-magyarok-aludtak-eloszor-a-7000-meter-felett-az-everesten.htmlA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everesten.Rendkívül eredményes második akklimatizációs kört teljesített Klein Dávid és Suhajda Szilárd. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.