Boldog születésnapot Michelle Pfeiffer!

Forrás: InStyle Magazine, Yearbook Library, Getty Images -
Michelle Pfeiffer születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap ez a mai, és nem csak a szülinapos Uma Thurman életében.

Michelle Pfeiffer 1958. április 29-én látta meg a napvilágot, így ő is ma ünnepel. A Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akit háromszor jelölték Oscar-díjra, ma töltötte be 59. életévét.

Michelle Pfeiffer Forrás: InStyle Magazine, Yearbook Library, Getty Images

Három évtizedes karrierje során Michelle bebizonyította, hogy még mindig ugyanolyan szép és tehetséges, mint szexi macskaöltözetében a Batman Returns-ben, és mindig tudja, hogyan kell a legjobbat kihozni magából - írják róla. Michelle-nek foglalt helye van az 50 Legszebb ember között a People magazin listáján, hiszen legalább 4-szer szerepelt rajta. Lássuk hát a legszebb fotóit:

/1704/Miche201742813599

Michelle-t 1989-ben a legjobb női mellékszereplőnek jelölték a Veszedelmes viszonyokért. Ezt 1990-ben a legjobb női főszereplőnek való jelölés követte az Azok a csodálatos Baker fiúkért. 1993-ban szintén a legjobb női főszereplőnek jelölték A szeretet földjéért.

Boldog születésnapot Uma Thurman!http://www.life.hu/sztarok/20170429-uma-thurman-47-eves-lett.htmlNagy nap ez a mai a Golden Globe-díjas és Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő életében. TV + SztárokNorthfotoVajna Timi bimbóvillantós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170429-vajna-timi-mellbimbojat-kitakartak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Vajna Timi mellbimbói a főszereplők legújabb imidzsfilmjében. És úgy tűnik, az Instagram-oldalán is.TV + SztárokOrigoKiderült, hogy a Gáspár-családban miért küzd mindenki súlyproblémákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170429-gaspar-evelin-szerint-ezert-kover-a-csaladja.htmlSzámtalanszor beszámoltunk már róla, hogy Gáspár Evelin milyen szépen lefogyott, és milyen csodás az alakja. A fiatal lány most elmondta, hogy miért is nehéz megtartania az alakját.TV + SztárokOrigoMalek Andrea a második férjétől is elválthttp://www.life.hu/sztarok/20170429-malek-andrea-masodszor-is-elvalt.htmlMalek Andrea színész-énekesnő a Ridikül című tévéműsorban mesélte el, hogy véget ért a második házassága. Vagyis hét év házasság után ismét egyedülálló anyuka lett.TV + Sztárok--Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenythttp://www.life.hu/sztarok/20170428-gaspar-bea-nyerte-a-konyhafonok-vipet.htmlBeának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian megmutatta tangás fenekét - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170428-kourtney-kardashian-megmutatta-tangas-feneket.htmlKorutney Kardashian sem szégyenlős annak ellenére, hogy három gyermek édesanyja. Előszeretettel mutatja meg idomait, most épp a tangás fenekét villantotta ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.