Az anyukája öltöztette Debreczeni Zitát az esküvőjén - Fotó!

Forrás: Instagram/gianniannoni -
esküvő Gianni Annoni Debreczeni Zita öltöztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és Gianni az esküvőjüket egy olasz síparadicsomban tartották, hegyek között, havas tájjal körülvéve mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükről minden részletet igyekeztek titokban tartani, de végül csak kitálaltak. Íme, még néhány fotó a házaspárról.

Néhány év együttlét után kérte meg Debreczeni Zita kezét Gianni, és az esküvőre sem kellett sokat várni. Olaszországban, a Dolomitokban tartották a gyönyörű napot, mivel mindenképpen télen akartak megesküdni. Az olaszul és magyarul is celebrált szertartás után pedig jöhetett a fergeteges buli, ahol a vendégek bizonyára nem éheztek, és nem is szomjaztak.

Debreczeni Zita és Gianni Forrás: Instagram/gianniannoni

A buliról nem tettek közzé túl sok fotót, ám a készülődésről és a templomi ceremóniáról szerencsére közöltek pár képet. Így derült ki az is, hogy Zitának többek között az édesanyja segített a készülődésben. A templomi szertartásról is osztottak meg képeket, és annyi biztos, hogy csak úgy sugároznak a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.