Lezárult Bálint Antónia rágalmazási pere: próbára bocsátották

Forrás: TV2 -
rágalmazás Bálint Antónia per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antóniát gyermeke apjának jelenlegi felesége citálta bíróság elé egy rágalmazó Facebook-poszt miatt. Az ügyben első fokon született ítélet.

Bálint Antónia évekkel ezelőtt egy Facebook-posztban keresetlen szavakkal illette gyermeke apjának jelenlegi feleségét. Ezért került bíróság elé az egykori modell, ügyében nemrég ítélet is született egyelőre csak első fokon. Négy évvel ezelőtt indult a pereskedés, de még több ügy is folyamatban van, ezért szokatlanul szigorú ítélet született.

Bálint Antóniát próbára bocsátották Forrás: TV2

Bálint Antóniát rágalmazás bűntettében bűnösnek találta a bíróság, és egy év próbára bocsátották. Földesi-Béres Rózsa, Antónia egykori párjának felesége nyilatkozott a perről.

Azzal védekezett a bíróságon, hogy a k**vázás azért nem rossz dolog, mert ő a saját édesanyját is szokta így nevezni.

a Borsnak

Sarka Katával is van ügye Bálint Antóniának: a "boszorkányos" per még hátra van

Sarka Kata azzal vádolta Bálint Antóniát, hogy jóssal, kuruzslóval próbál rontást küldeni a családjára. Ennek az ügynek a tárgyalása azonban elmaradt, pedig Katát és a boszorkányt hallgatta volna meg a bíróság. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.