Patrick Swayze özvegye pénzzé váltja a sztár összes holmiját

özvegy árverezés Patrick Swayze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem nézik jó szemmel, amit Lisa Niemi művel. Bizonyos vélemények szerint az özvegy nő vérszemet kapott a vagyon gondolatától. 

Patrick Swayze 2009 szeptemberében veszítette életét. Az 57 éves sztár hasnyálmirigyrákkal küzdött. Sajnos nem volt sok esélye, ugyanis már akkor végstádiumban volt, amikor diagnosztizálták. Utolsó óráit a texasi farmján töltötte a feleségével, Lisával.

Patrick Swayze és Lisa Niemi Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A hír az egész világot megrendítette, de az idő múlásával el kell fogadni a veszteség tényét. Az egykori sztár hozzátartozói azonban érthetően lassabban teszik túl magukat az eseményeken. Ilyen például Patrick unokahúga, Danielle Swayze, aki azzal vádolta az özvegyül maradt Lisát, hogy mindent elárverezett, ami a színészhez köthető emlék volt.

Danielle szerint ezzel aprópénzzé váltotta azokat a becsben tartott értékeket, mint például Swayze parókája, melyet a kemoterápia idején hordott. Lisa azonban azzal védte magát, hogy semmit nem árverezett el a család beleegyezése nélkül.

Az elhunyt híresség családja azt is nehezményezi, hogy az asszony már túltette magát Patrick halálán, és újraházasodott 2014-ben egy Albert DePrisco nevű gazdag ékszerésszel - írta meg a RadarOnline.

Végre! Megmutatta milliárdos pasiját Nagy Adrihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-megmutatta-milliardos-pasijat-nagy-adri.htmlNagy Adri újra boldog, és végre megismerhetjük új szerelmét is. TV + Sztárok--Lezárult Bálint Antónia rágalmazási pere: próbára bocsátottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170502-lezarult-balint-antonia-ragalmazasi-pere.htmlBálint Antóniát gyermeke apjának jelenlegi felesége citálta bíróság elé egy rágalmazó Facebook-poszt miatt. Az ügyben első fokon született ítélet. TV + SztárokOrigoPippa Midleton és vőlegénye házasság előtti felkészítésben vesz részthttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pippa-midleton-es-volegenye-hazassag-elotti-felkeszitesen-jart.htmlPippa Middleton lázasan készül a közelgő esküvőjére, ezzel pedig együtt jár a házasság előtti felkészítés is, melyre leendő férjével együtt kell elmenniük. A néhány alkalomból álló oktatás témái közé tartoznak a gyerekek, a pénz és a házasélet is. TV + Sztárok--Közös vibrátort használ Sebestyén Ági és Éden Snezihttp://www.life.hu/sztarok/20170502-pumpedekben-kozos-vibratort-hasznal-sebestyen-agi-es-eden-snezi.htmlIlyen nincs, és mégis van. Vibrátorhasználati szokásairól értekezett Dr. Sebestyén Ágnes és expasija, Dominik a Pumpedék címre hallgató trashrealityben. TV + Sztárok--Joy Corrigan után omladozik minden pasi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-joy-corrigan-az-uj-feltorekvo-modell.htmlŐ az a fiatal szépség, aki után egyre több férfi ácsingózik. Nem is csoda, hiszen minden képzeletet felülmúlóan szexi. TV + Sztárok--Anyukája öltöztette Debreczeni Zitát az esküvőjén - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170502-anyukaja-oltoztette-debreczeni-zitat-eskuvojen.htmlDebreczeni Zita és Gianni az esküvőjüket egy olasz síparadicsomban tartották, hegyek között, havas tájjal körülvéve mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükről minden részletet igyekeztek titokban tartani, de végül csak kitálaltak. Íme, még néhány fotó a házaspárról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.