Exek Norbi Zsuzsira cserélte Diát? Videó!

Forrás: Viasat3 -
átverés Exek Norbi Exek az Édenben szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Exek Norbi váltig állítja, csak Zsuzsit szereti, de akkor mi van Diával? 

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Norbi és Dia nagyon hamar egymásba habarodtak, ami odáig fajult, hogy a kamerák előtt, egy ország szeme láttára szexeltek.

Ezt követően azonban Dia kiesett a játékból, Norbi pedig most úgy viselkedik, mintha soha semmi nem is történt volna közöttük.

Volt barátnőjével, Zsuzsival próbálja elhitetni, hogy számára senki más sem létezik, csak ő. De vajon mennyire gondolja ezt komolyan?

Exek az édenben: Egyre nehezebben bírja szex nélkül Dia

Dia sérelmezi, hogy Norbi - akinek egyébként az exe is megérkezett a játékba - nem szexel vele. A lány Francinak és Tominak panaszolta el kielégítetlenségét. Olvass tovább itt...

Íme, Gryllus Dorka és Simon Kornél kisfiahttp://www.life.hu/sztarok/20170503-hatalmasat-nott-gryllus-dorka-kisfia.htmlGryllus Dorka és Simon Kornél nem gyakran mutatnak fotót gyermekükről, de a színésznő ezúttal kivételt tett. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huEzért szakítottak Weisz Fanniék: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-weisz-fanniek-elmeseltek-miert-dontottek-a-szunet-mellett.htmlFanni és Péter boldog párkapcsolatban éltek, de nem volt ez mindig így. Két és fél évvel ezelőtt szünetet tartottak, erről meséltek most egy interjúban. TV + Sztárok--Istenes Bencéék csokimúzeumban jártak: Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170503-istenes-bence-es-a-csaladja-csoki-muzeumban-jartak.htmlIstenes Bence a vlogjában mindenről tudósítja a követőit. Éppen ezért nem maradtunk le a kis család apró összezördüléseiről és csokimúzeumban tett látogatásáról sem. TV + Sztárok--Egymásra talált Stohl Luca és Peller Károly http://www.life.hu/sztarok/20170503-stohl-luca-es-peller-karoly-baratok-lettek.htmlStohl Luca és Peller Károly nagyon jól érezték magukat A Nagy Duett műsorában. Olyannyira, hogy ezután is szeretnének együtt dolgozni. TV + SztárokOrigoBaukó Éva megmutatta dekoltázsát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-bauko-eva-megmutatta-dekoltazsat.htmlBaukó Éva nagyon szereti megmutatni, milyen szexi is ő, éppen ezért posztol dögösebbnél dögösebb fotókat. Most épp a dekoltázsát villantotta meg! TV + Sztárok--Erdélyi Mónika megmutatta új kiskutyáját - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-erdelyi-monika-megmutatta-uj-kiskutyajat.htmlErdélyi Mónika megmutatta egy videóban új családtagját, akiről azt is elárulta, hogy kisfiú! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.