Csobot Adél csoki videó Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence a vlogjában mindenről tudósítja a követőit. Éppen ezért nem maradtunk le a kis család apró összezördüléseiről és csokimúzeumban tett látogatásáról sem.

Ahogy arról a Life.hu már korábban beszámolt, Istenes Bence és a családja Kölnbe költözött. A híres műsorvezető már megmutatta nekünk az otthonát, illetve arról is mesélt, hogy milyen a kinti élet.

Az Istenes-vlognak köszönhetően semmiről sem maradunk le, még arról sem, amikor a sztárapuka a játszótéren csajozik. Adél könyörtelenül videóra vette szerelme kilengését.

Most pedig az anya álma teljesült, aki igazi csokirajongóként olyan örömmel tért be a csokoládémúzeumba, mint egy kisgyerek.

Mindent alaposan szemügyre vett, megkóstolt, kipróbált, Bence pedig nem győzte kutatni a kedvesét, akit természetesen a csoki körül mindig meg lehetett találni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.