Lorenzo Lamas válni készül?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Angela Weiss -
Lorenzo Lamas válás Shawna Craig
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lorenzo Lamas hónapok óta nem találkozott a feleségével, így nem lenne meglepő, ha hamarosan elválnának. 

Lorenzo Lamas és Shawna Craig 2011 óta házasok, de bizonyos információk szerint már hónapok óta nem látták egymást. Az 59 éves sztár ötödik felesége egy új realityshow-ban szerepel, amelyben a férje iránt érzett szerelméről is beszámolt.

Lorenzo Lamas házassága zátonyra futott Forrás: AFP/2015 Getty Images/Angela Weiss

Nemrég azonban kiderült, hogy Lorenzóval már hónapok óta nem is látták egymást. Egy bennfentes szerint Craig már külön is költözött a nagy sikerű Renegade sorozat sztárjától, már csak a látszat kedvéért nem árulják el az igazságot. Az is kiderült, hogy a férfinak anyagi nehézségei is akadnak:

"Ő egy csodálatos apa, de elég kemény múltja van. Ötször házasodott, és hat gyermeke van, akiket el kell tartani, és akikért felelősséggel tartozik. Ennyi költség azért okoz olykor pénzügyi problémákat" - mondta a feleség korábban.

"Ugyan Lorenzo még nem adta be a válókeresetet, de egyáltalán nem bánja a felesége és a közte lévő távolságot" - mondta egy közeli ismerős a RadarOnline-nak.

Ez történt Angelina Jolie és Brad Pitt között a végzetes repülőúton

Angelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is ez után adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül!
Ganxsta Zolee a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató zsűrije leszhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-a-nagy-szin-pad-tehetsegmutato-zsurije-lesz-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee tehetségmutató zsűritag lesz, méghozzá a Nagy-Szín-Pad produkcióban. A rapper elmondta, imád verekedni, de ellenkező vélemény esetén sem fog nekitámadni zsűritársainak, de ha bántanák, megvédné magát. Kislányát pedig nem engedi az esti koncertekre, azt is elmondta őszintén, hogy miért.TV + SztárokOrigoZacher Gábor a fürdőszobában sem énekel, mégis zenekarokat értékelhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-zacher-gabor-a-furdoszobaban-sem-enekel-nagy-szin-pad-zsuri.htmlDr. Zacher Gábor ismét tehetségmutató zsűritagnak áll. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató nyolc zenekarnak, illetve előadónak biztosít verseny lehetőséget, aminek a nyertese felléphet majd több fesztiválon, valamint a 2018-as Eurosonic Fesztiválon is. Hogy hogyan értékel majd, fia befolyásolja-e a döntésében, illetve mi a véleménye a hamarosan hazánkba érkező Marilyn Mansonról, a Life.hu-nak elmesélte. TV + SztárokOrigoMairah Carey minden intim testrészét kivillantotta: Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-mariah-carey-mindenet-megmutatta-a-vilagnak.htmlEszméletlen fotók jelentek meg Mariah Carey-ről. A szexi sztár ezúttal mindenét, de tényleg mindenét megmutatta. TV + Sztárok--David Boreanaz, a Dr. Csont sztárja 9 éven át csalta a feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20170504-david-boreanaz-9-even-at-csalta-a-feleseget.htmlA Dr. Csont sztárját sorozatbeli partnerével is összehozták, de az a híresztelés nem bizonyult igaznak. Ez persze nem azt jelenti, hogy David Boreanaz hűséges lett volna a feleségéhez. Ő maga vallotta be, hogy 9 éven át csalta. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka édesapja haláláról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170504-kapocs-zsoka-edesapja-halalarol-beszelt.htmlMáig nem tette túl magát édesapja halálán Kapócs Zsóka. Végig ott ült mellette, miközben apukája haldoklott. TV + Sztárok--Pápai Joci egy haverja barátnőjét vette feleségülhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-papai-joci-haverja-baratnojet-vette-felesegul.html13 éve tartanak ki egymás mellett, de a kezdet nem volt könnyű. Pápai Joci felesége ugyanis a zenész egyik barátjának volt a kedvese, amikor Joci már gyengéd érzelmeket táplált iránta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.