Pápai Joci egy haverja barátnőjét vette feleségül

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
házasság feleség barát Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 éve tartanak ki egymás mellett, de a kezdet nem volt könnyű. Pápai Joci felesége ugyanis a zenész egyik barátjának volt a kedvese, amikor Joci már gyengéd érzelmeket táplált iránta.

Már a megismerkedésükkor érezték mind a ketten, hogy valami különös vonzalom van köztük, de akkor még nem lehettek egymáséi. Egészen egyszerűen azért, mert egyikük sem volt egyedülálló. Anita akkor Joci haverjának volt a barátnője, ezért az énekes nem mert lépni.

Pápai Joci felesége az egyik haverja barátnője volt Fotó: Adrián Zoltán - Origo

mivel a haverom barátnője volt, és mellettem is volt valaki, nem mertem lépni.

aki idén hazánkat fogja képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon

Pápai Joci 13 éve külön alszik a feleségétől

Pápai Joci egy interjúban elárulta, hogy már 13 éve nem alszanak együtt a feleségével, és már az életritmusuk is teljesen különböző. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
David Beckham megmutatta gusztustalan vacsoráját: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170504-ilyen-gusztustalansagokat-eszik-david-beckham.htmlDavid Beckham nemrég töltötte be 42. életévét, most pedig azt is megtudtuk, hogy milyen ünnepi vacsorával köszöntötte magát: ilyen gusztustalanságot már rég nem láttunk. TV + Sztárok--Beyoncét kimeríti az ikerterhesség: rosszul néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20170504-beyoncet-kimeriti-az-ikerterhesseg.htmlBeyoncé ikreket vár férjétől, és bár nagyon boldogok a kicsik miatt, az énekesnő alig várja, hogy megszülessenek. Szörnyen kimerítő ugyanis őt az ikerterhesség, nem is néz ki jól! TV + Sztárok--Ez történt Angelina Jolie és Brad Pitt között a végzetes repülőútonhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ez-torten-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott-a-12-oras-repulouton.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is ez után adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül! TV + Sztárok--II. Erzsébet sürgős megbeszélést hívott össze a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ii-erzsebet-surgos-megbeszelest-hivott-ossze-a-palotaban.htmlMindenkit összehívott a királynő egy rendkívüli megbeszélésre a palotában. Senki nem tudja, hogy miről van szó, annyi biztos, hogy rendkívül fontos dolgot kívánnak bejelenteni, mert a nem Londonban szolgáló személyzetnek is oda kellett utaznia. TV + Sztárok--A börtönben töltött időről mesélt VV Indiánhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-vv-indian-s-gyorgy-a-bortonben-toltott-idorol-meselt.htmlVV Indián fél évet volt börtönben, jelenleg házi őrizetben van. Még vár rá egy tárgyalás, és az is elképzelhető, hogy újra rács mögé ültetik. Az egykori valóságshow-hős a Blikknek adott interjút. TV + SztárokOrigoRég elfeledett gyereksztárok - Emlékszel rájuk? http://www.life.hu/sztarok/20170503-sztarok-akik-gyerekkent-lettek-hiresek.htmlSztárok, akik gyerekként lettek híresek. De vajon hogy néznek ki ma, és merre sodorta őket az élet? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.