Szabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában volt egy törés

Szabó Zsófi törés anya kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apás kislányként nőtt fel Szabó Zsófi, persze ez nem azt jelenti, hogy édesanyját nem szerette. Vele mégis többször zördültek össze, volt is egy törés a kapcsolatukban. A műsorvezető elmesélte, mi vezetett a nézeteltéréshez.

Szabó Zsófit műsorvezetőként és színésznőként is ismeri az ország, nemrég pedig házas asszony lett. Már egészen kicsiként megtapasztalta, milyen a rivaldafény és édesanyja nagyon szerette volna, ha ezen az úton marad. Édesapja, Szabó Gyula azonban nem szólt bele a lánya döntéseibe, ő mindig azt mondta, csinálja csak Zsófi azt, amihez kedve van.

Szabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában volt egy törés Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

Úgy éreztem, hogy csak apára hasonlítok, és anya egyáltalán nem ért meg. Mindig apás lány voltam.

"Az az igazság, hogy mindketten temperamentumosak vagyunk, nyíltan kimondjuk a véleményünket. Sokszor meg is égettem magam, így rájöttem, hogy változtatnom kell. Erre ő ötvenévesen jött rá, én 24 évesen"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.